Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adrian Nastase, replica pentru Liviu Dragnea: Coabitarea exista. Fostii mei colegi sa puna mana pe pix si pe hartie si sa faca legi

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, replica pentru Liviu Dragnea: Coabitarea exista. Fostii mei colegi sa puna mana pe pix si pe hartie si sa faca legi

Adrian Nastase i-a raspuns lui Liviu Dragnea, intr-o interventie in emisiunea 100 de minute, dupa ce presedintele PSD a negat existenta unei coabitari intre fortele. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, avertisment pentru PSD: Se contureaza un nou pact de coabitare

Adrian Nastase a gasit o fractura evidenta in raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa evaluarea procurorului general si a procurorului-sef DNA. Nastase avertizeaza.

Ponta: Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun premier / Dragnea il copiaza pe Basescu

Victor Ponta l-a atacat joi pe Dragnea, care ceva mai devreme spusese ca Nastase l-a copiat pe Ponta: 'Afirmatia lui Liviu Dragnea este oaroganta si o jignire inutila nu pentru Adrian Nastase ci pentru noitoti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!'.

Victor Ponta, un nou atac la Liviu Dragnea

Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila / nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD! Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine / eu insa am.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis(VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis. Greseste profund. Eu il respect.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis.”Greseste profund. Eu il respect.

Dragnea: Adrian Nastase il copiaza pe Ponta, nu ma asteptam. Nu exista niciun pact de coabitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi, inlegatura cu afirmatia lui Adrian Nastase precum ca ar exista o coabitare cu presedintele Klaus Iohannis, ca acesta il copiaza pe Victor.

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecat, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea: Ar fi de preferat sa existe o negociere corecta cu presedintele Klaus Iohannis pentru numirea sefului SIE

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la postul de televiziune Antena 3, ca ar fi corect daca ar exista o negociere intre presedinte si reprezentantii coalitiei de guvernare privind numirea unui nou director SIE.

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase: E clar ca Laura Kovesi nu a vrut sa-si dea demisia si acum devine o situatie aproape penibila

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, joi, ca Guvernul a externalizat problemele Justitiei ca si cum ar fi vorba de serviciile de contabilitate, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cazut practic in propria capcana.

Fostul premier Adrian Nastase, despre condamnarea Elenei Udrea: Traian Basescu a creat un monstru care acum, iata, ii distruge membrii familiei

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat ca senatorul Traian Basescu a creat un monstru care ii distruge membrii familiei. Presedintele Fundatiei Europene Titulescu a mai adaugat ca nu a dorit nimanui experienta condamnarii la inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )