Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, scrisoare extrem de dura catre PNL. ii ataca pe Klaus Iohannis si pe Basescu

Playtech Playtech,
Adrian Nastase, scrisoare extrem de dura catre PNL. ii ataca pe Klaus Iohannis si pe Basescu

Vineri, pe blogul sau, Adrian Nastase a postat o analiza a alegerilor locale si a ceea ce va urma dupa. El ii ataca pe presedintele Klaus Iohannis si pe Traian Basescu. Adrian Nastase, scrisoare dura catre PNL Vineri 2 octombrie, fostul premier, Adrian Nastase a postat o analiza a alegerilor locale din 2020. Potrivit acestuia, . continuă pe Playtech

Adrian Nastase, veste proasta pentru PNL

Adrian Nastase a postat, vineri, pe blogul sau o analiza a alegerilor locale si a ceea ce urmeaza dupa acestea. Potrivit fostului premier, desi Klaus Iohannis a mobilizat o parte din votantii PNL prin atacurile sale impotriva partidelor de opozitie, nu a reusit sa diminueze suficient de mult scorul PSD.

Adrian Nastase: Ceea ce li se pregateste romanilor ar trebui sa ne sperie

Adrian Nastase a afirmat, vineri seara, in emisiunea Exces de putere, ca alegerile locale au reprezentat o incercare de instaurare a unei dictaturi prezidentiale, iar actiunea aceasta continua acum cu alegerile parlamentare. Fostul premier subliniaza ca se incearca o hiperconcentrare a puterii politice, fapt care ar trebui sa-i sperie pe romani.

Adrian Nastase: Veriga lipsa dintre Dan Barna si serviciile secrete de unde a aparut pepiniera USR

Adrian Nastase prezinta pe blogul sau care este veriga lipsa dintre presedinele USR, Dan Barna, si serviciile secrete. Totul incepe in 1996, cand Barna devine vicepresedintele ELSA The European Law Students Association) Romania, o organizatie infiintata in 1981 de cinci studenti la drept care ar fi fost racolati de serviciile secrete din tarile lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )