Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adrian Nastase a sesizat CSM pentru ca judecatorii nu au redactat motivarea sentintei data in dosarul Zambaccian

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase a sesizat CSM pentru ca judecatorii nu au redactat motivarea sentintei data in dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase a trimis o sesizare Inspectiei Judiciare IJ) din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii in care reclama ca judecatorii din completul condus de vicepresedintele Instantei Supreme, Ionut Matei, nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian in intervalul de 30 de zile prevazut de lege. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase a sesizat Inspectia Judiciara, dupa ce nu a primit motivarea in dosarul Zambaccian

Adrian Nastase a sesizat Inspectia Judiciara, reclamand ca judecatorii nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian, in termenul legal de 30 de zile, anunta Mediafax. in sesizare Nastase arata ca.

Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM, reclamand faptul ca motivarea in dosarul Zambaccian nu a fost redactata in 30 de zile

Fostul premier Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM. El reclama ca judecatorii din completul condus de vicepresedintele Instantei Supreme nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian in.

Scandalul Harinvest: ASF a sesizat DIICOT pentru manipularea pietei de capital de catre un fost broker de la BCR

ASF a sesizat DIICOT pentru manipularea pietei de capital de catre un fost broker de la BCR si in legatura cu suspiciuni legate de trei angajati ai bancii, a amendat cu 10. 000 lei directorul general al Depozitarului Central si cu 7. 000 lei patru angajati ai SSIF Broker, in cazul Harinvest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )