Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar relationat cu revolutia din 1989 (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar relationat cu revolutia din 1989 (VIDEO)

Fostul sef al trustului Pro, Adrian Sarbu, este audiat, miercuri, la Parchetul General. La sosirea sa la Parchet, Sarbu a spus ca nu se precizeaza in ce dosar a fost citat si nici in ce calitate. Am fost. continuă pe B1

VIDEO Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar legat de Revolutia din 1989: A fost o discutie, nu am nicio calitate

Adrian Sarbu, fostul sef al trustului PRO, s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru audieri. La iesire, Sarbu a spus insa ca nu a fost audiat, ci au avut loc simple discutii legate de Revolutia din 1989.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General.

Fostul manager general al PRO TV, Adrian Sarbu, este audiat, miercuri, la Parchetul General din Bucuresti, intr-un dosar privind revolutia de la 1989. La momentul sosirii la audieri, Sarbu a sustinut ca nu stie de ce a fost chemat la audieri, iar ca pe citatie nu a fost mentionata calitatea in care va fi audiat. Citeste si: Adrian Sarbu, audiat in dosarul Realitatea Media In 4 noiembrie, Sarbu a mai fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de martor, in dosarul .

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General

Fostul director al companiei Central European Media Enterprises CME), Adrian Sarbu, a fost audiat la Parchetul General, arata sursele de presa.

VIDEO Adrian Sarbu, audiat miercuri de procurori in legatura cu Revolutia din 89

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri.

VIDEO La audierile privind Revolutia din 89, Adrian Sarbu a fost intrebat daca i s-a oferit Realitatea TV spre cumparare

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri.

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana/ Ilie Sarbu: Cei ce au dat semnaturi in dosarul Rosia nu vor avea sarbatori linistite/ Raportul a fost trimis la Parchetul General

Senatul a respins marti proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, in forma trimisa de Guvern. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General, transmite Mediafax.

Sorin Rosca Stanescu, audiat miercuri la Parchetul General in cazul sesizarii privind falsul in declaratii

Senatorul Sorin Rosca Stanescu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, el declarand ca a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat ca nu ar fi trecut in declaratia de avere depozitele copiilor sai minori, la banci din Romania si Elvetia.

Baronul Vaii Jiului Alin Simota a fost audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Simota a fost adus astazi in fata instantei Judecatoriei Petrosani, pentru a fi audiat intr-un dosar penal in care este acuzat de evaziune fiscala, prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 450. 000 de lei.

Perchezitii DIICOT la resedinta creatoarei de moda Maria Marinescu: Sotul acesteia, cercetat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri dimineata perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul ei, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri, aflandu-se in arest in.

Perchezitii la Maria Marinescu. Sotul creatoarei de moda, implicat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri. in cursul zilei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )