Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adriana Iliescu a ajuns la tribunal. Vestea devastatoare pe care a primit-o: nu mai are scapare

Playtech Playtech,
Adriana Iliescu a ajuns la tribunal. Vestea devastatoare pe care a primit-o: nu mai are scapare

Problemele nu contenesc sa apara pentru Adriana Iliescu. Cunoscuta pentru titlul de cea mai batrana mama, fosta profesoara a ajuns in fata instantei de curand. Ce se intampla cu aceasta si ce veste a primit de la autoritati? Problemele se tin lant de Adriana Iliescu. Fosta profesoara a ajuns la tribunal Adriana Iliescu a fost . continuă pe Playtech

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Adrian Streinu-Cercel, vestea pe care nimeni nu dorea sa o auda. Cat timp va mai dura, de fapt, pandemia de COVID-19

Restrictii noi si vesti proaste, acestea sunt noutatile in aceasta perioada in plina evolutie a pandemiei. Managerul de la Institutul Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a vorbit ieri seara despre cat va mai dura pandemia, in cel mai fericit caz, dar si despre faptul ca romanii trebuie sa se obisnuiasca sa poarte masca in orice loc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )