Libnet.ro
UNICEF

08:15

Adriana Saftoiu il ataca pe Crin Antonescu: Se comporta straniu, ca lovit de amnezie. Nu mi-am dat demisia din PNL

B1 B1,
Adriana Saftoiu il ataca pe Crin Antonescu: Se comporta straniu, ca lovit de amnezie. Nu mi-am dat demisia din PNL

Adriana Saftoiu a raspuns dur aparentei ignorante a lui Crin Antonescu referitoare la apartenenta ei la grupul PNL. Luni, presedintele PNL s-a aratat surprins ca este intrerat daca Saftoiu se regaseste pe. continuă pe B1

Adriana Saftoiu: Antonescu are un comportament narcisiac si egolatru (...), un Brutus postmodernist

Fosta deputata PNL, Adriana Saftoiu il critica dur pe liderul PNL, Crin Antonescu intr-un editorial publicat pe VoxPublica. Saftoiu scrie ca Antonescu are un comportament narcisiac si egolatrusi este excesiv de adaptabil cand era vorba sa isi atinga telurile. Criticile lui Saftoiu apar in contextul in care liderul PNL a declarat public ca este exclusa candidatura acesteia la parlamentare sub sigla PNL. De altfel, cei doi politicieni nu sunt la primul schimb de replici de acest gen.

Crin Antonescu: E foarte posibil ca Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor sa candideze la parlamentare. O noua candidatura a Adrianei Saftoiu e exclusa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca este foarte posibil ca Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor sa se numere printre personalitatile care vor candida din partea liberalilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar exclude o noua candidatura a Adrianei Saftoiu, scrie Agerpres.

Crin Antonescu: Mona Pivniceru are sprijinul USL pentru a lua orice decizii doreste. I-am garantat independenta

Crin Antonescu nu se mai arata atat de inversunat cu privire la delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Presedintele PNL a declarat luni ca nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru,.

Crin Antonescu, iritat de jurnalisti pe tema candidaturilor USL: Faceti dumneavoastra o masa rotunda si la 2 noaptea si la 6 dimineata

Presedintele PNL este iritat in continuare de jurnalistii B1 TV. intreabat daca are ce sa-si reproseze in activitatea de parlamentar, Crin Antonescu a raspuns ironic, cu indemnul de se a face o masa.

Crin Antonescu: Responsabilitatea pentru trimiterea lui Kovesi la Bruxelles apartine Guvernului Ponta

Liberalii sunt nemultumiti de modul in care partenerii de guvernare de la PSD gestioneaza situatia numirii sefiilor Parchetului General si DNA. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca responsabilitatea privind trimiterea fostului procuror general al Romaniei Laura Codruta Kovesi la Bruxelles apartine Guvernului condus de Victor Ponta. De altfel, Antonescu si-a exprimat public nemultumirea legata de posibilitatea unei rocade Morar - Kovesi in fruntea DNA si a Parchetului General. Liderul PNL a declarat sambata, intr-o emisiune la Antena 3, ca probabilitatea ca doamna Kovesi sa devina sef la DNA este mare si prim-ministrul trebuie sa actioneze.

Crin Antonescu: Ce crede Chiliman nu este important

Crin Antonescu spune ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu va candida in sectorul 1 si asta chiar daca locul a fost cedat conservatorilor. Presedintele Senatului nu il iarta insa pe Andrei Chiliman, despre.

Crin Antonescu: Tariceanu candideaza la Sectorul 1. Ce crede Chiliman nu este important

Crin Antonescu spune ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu va candida in Sectorul 1 si asta chiar daca locul a fost cedat conservatorilor. Presedintele Senatului nu il iarta insa pe Andrei Chiliman, despre.

Crin Antonescu: Am rezerve fata de serviciile de informatii, cu sefi cu tot/ Probabilitatea ca Laura Kovesi sa devina sef al DNA este foarte mare, sper sa nu se intample asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara la Antena 3 ca are rezerve fata de serviciile de informatii si fata de sefii acestora, pentru ca nu au fost spulberate inca anumite indoieli acumulate la adresa lor.

Crin Antonescu Ma straduiesc sa il inteleg pe primul ministru.

Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca el incearca ,,din toata puterea sa il inteleaga pe primul ministru si sa nu ,,ii ingreuneze viata, dar, cu toate acestea, nu poate fi de acord cu decizia ministrului Justitiei si a lui Victor Ponta de a o detasa pe Laura Codruta Kovesi la Bruxelles. Eu incerc din toata puterea sa il ajut pe domnul Ponta pentru ca este intr-o situatie grea, respectiv prim ministru al acestei tari acum. Nu vreau cu alte cuvinte sa ii ingreunez viata. Sincer .

Crin Antonescu va candida in sectorul 3.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara la Antena 3 ca va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din sectorul 3 al Bucurestiului iar liberalii vor avea o discutie cu partenerii de la PC pentru a face schimb de colegii, astfel incat fostul presedinte liberal Calin Popescu Tariceanu sa poata candida intr-un colegiu din sectorul 1. Eu ma duc intr-un sector mai mare, pentru ca socotesc ca e de datoria unui sef de partid sa se bata in sectorul mare. Ma duc in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )