Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, despre cazul Victor Ponta: Este un motiv serios de ingrijorare faptul ca majoritatea parlamentara din Romania se amesteca in separarea puterilor in stat

B1 B1,
Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, despre cazul Victor Ponta: Este un motiv serios de ingrijorare faptul ca majoritatea parlamentara din Romania se amesteca in separarea puterilor in stat

Parlamentul Romaniei este criticat dur la nivel european din cauza deciziei Camerei Deputatilor de a respinge incuviintarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Bernd Fabritius, raportor al Adunarii. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Stenograme din dosarul Chiliman. Discutie intre Vlad Moisescu si Sebastian Ghita, despre prima dezbatere Ponta-Iohannis. Ghita: Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea / Ghita, in timpul campaniei electorale: Ai vazut ca mi-am bagat nitel coada in se

Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Victor Ponta, si liberalul Vlad Moisescu, urmarit penal in dosarul primarului sectorului 1 Andrei Chiliman, au criticat, intr-o discutie avuta in seara primei dezbateri electorale intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, dupa eveniment, prestatia actualului sef de stat, Ghita afirmand la un moment dat Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea, potrivit stenogramelor atasate de procurori referatului cu propunerea de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman si a celorlalte 3 persoane implicate in dosar, inclusiv Moisescu. La remarca partenerului sau de dialog ca Iohannis a venit nepregatit, Ghita l-a asigurat ca s-a pregatit timp de 4 ore, afirmand: Am mers la el acasa, am stat, suntem prieteni toti. Pai, daca au facut aia misto - tineret, mandria tarii - au facut misto de voi cu gainile si l-ati trimis pe asta la emisiune! a afirmat Ghita razand. la care Moisescu i-a raspun Da, pe bune, nene! Sinistru!. Intr-o alta discutie, de asemenea din campania pentru prezidentiale, Ghita ii cere scuze lui Moisescu ca si-a bagat coada nitel si in sectorul 1 . ) Un pic, asa, cu campania! Si eu, acolo, un om-doi, o de-aia, o convingere, o door-to-door, o.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in rindurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in randurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Adevarul Live, ora 14.30: Ludovic Orban, vicepresedinte PNL, despre cat va mai supravietui Victor Ponta la Guvern

Ludovic Orban, vicepresedintele Partidului National Liberal, explica la Adevarul Live cat va mai rezista premierul Victor Ponta in fruntea executivului si ce are de gand sa faca opozitia in acest sens.

Ce spune MRU despre incercarile lui Ponta de a-si salva fuctia de presedinte al PSD

Mihai Razvan Ungureanu, fostul premier si sef al Serviciului de Informatii Externe, a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca partidul condus de Victor Ponta se regaseste intr-o deruta totala si ca premierul incearca in aceste zile sa-ti salveze functia de sef de partid prin fuziunea PSD cu UNPR.

Ludovic Orban ironizeaza fuziunea PLR-PC:Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai tataie separat, ci in jurul lui Ponta in cor.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi ca prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul premierului Victor Ponta.

Ultima zi de concediu. Victor Ponta afla astazi daca mai ramane internat in Turcia sau daca vine acasa

Operatie Victor Ponta. Premierul afla astazi daca se poate intoarce acasa sau daca mai ramane internat in spitalul privat din Turcia unde s-a operat la genunchi. Mai exact, o echipa medicala il va consulta pe premier si ulterior va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie. in functie de aceasta decizie, mandatul vicepremierului Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Liviu Dragnea, replica lui Ion Cristoiu: Victor Ponta traieste, e viu

Liviu Dragnea a declarat joi ca premierul Victor Ponta traieste, este viu, respunzandu-i jurnalistului Ion Cristoiu, care s-a intrebat retoric miercuri, daca Ponta mai traieste, scrie stiripesurse. ro. De.

Catalin Striblea: Daca Victor Ponta va demisiona, cel mai probabil o va face in conditiile sale

Jurnalistul Catalin Striblea face, pe blogul personal, o analiza a evenimentelor din ultima vreme legate de scandalul creat in jurul premierului Victor Ponta. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )