Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afaceristul Sorin Beraru a fost condamnat dupa 16 ani de procese intr-unul din cele mai vechi dosare de coruptie: Afacerea CI-CO

Adevărul Adevărul,
Afaceristul Sorin Beraru a fost condamnat dupa 16 ani de procese intr-unul din cele mai vechi dosare de coruptie: Afacerea CI-CO

Omul de afaceri Sorin Shmuel Beraru a fost condamnat la trei ani cu executare in dosarul privind fraudarea societatii CICO SA cu 3,65 milioane de dolari, in urma vanzarii catre SIF Muntenia a pachetului majoritar de actiuni 70 la suta) detinut de FPS. Tribunalul Bucuresti a constatat ca doua dintre infractiuni s-au prescris. Ancheta in acest caz a inceput in 1999, iar cei sase functionari implicati in acest caz au scapat de acuzatii. continuă pe Adevărul

Victor Garber s-a insurat cu iubitul lui, dupa 16 ani de relatie

Vis implinit pentru Victor Garber. Starul din seriale precum Alias, The Flash sau Power s-a casatorit cu iubitul lui, Rainer Andreesen, dupa 16 ani de relatie.

Un deputat PSD si-a dat demisia dupa ce a fost condamnat pentru abuz in serviciu

Marian Ghiveciu, deputat PSD, a anuntat, luni, ca si-a depus demisa dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu .

AUSTRIA: Roman, condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de persoane

Un sofer roman, in varsta de 37 de ani, a fost condamnat la trei ani de inchisoare de un tribunal de langa Viena, el fiind acuzat de trafic de persoane dupa ce a introdus ilegal in Austria peste 40 de imigranti clandestini pe care ii transporta intr-o autoutilitara.

Un interlop din Deva a fost condamnat pentru sechestrarea a doua femei

Florin Corcodel, un interlop din Deva cunoscut pentru infractiunile grave de violanta comise in trecut si pentru furturi savarsite in afara tarii a fost condamnat din nou de Judecatoria Deva, pentru sechestrare de persoane.

Divort greu! Guy Pearce s-a despartit de sotie dupa 18 ani

Nu a fost sa fie nici pentru mariajul lui Guy Pearce. Starul australian, cunoscut din filme precum L. Confidential, Equals sau Prometheus, s-a despartit de sotia lui, Kate Mestitz, dupa 18 ani de casatorie.

Catalina Ponor si Tommy Ramos s-au despartit dupa trei ani?

Pareau sa aiba una dintre cele mai frumoase relatii din lumea sportului, dar se pare ca lucrurile nu mai merg asa de bine intre Catalina Ponor si Tommy Ramos, dupa trei ani de relatie.

Fost preot, condamnat la 12 ani de inchisoare dupa ce a ucis o fata de 15 ani

Laurentiu Constantin Aspru, fost preot in varsta de 37 de ani, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Constanta, la 12 ani de inchisoare dupa ce in luna aprilie a omorat o adolescenta de 15 ani intr-un apartament din Mamaia .

Sase salariati Air France au fost arestati, dupa incidentele in care directori ai companiei au fost la un pas sa fie linsati / Furie in randul sindicatelor si ale stangii politice

La o saptamana dupa violentele impotriva directorilor Air France, ale caror imagini au facut inconjurul lumii, sase salariati ai companiei au fost arestati luni dimineata, in zori, declansand furia sindicatelor si a liderilor de stanga, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )