Libnet.ro
UNICEF

05:30

AFI Europe mai are de platit 220 milioane de euro din creditul pentru AFI Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFI Europe mai are de platit 220 milioane de euro din creditul pentru AFI Cotroceni

AFI Europe negociaza cu mai multe banci refinantarea creditului de 234 milioane de euro obtinut in 2007 de la Hypo Real Estate Bank pentru construirea centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, imprumut scadent in luna mai 2014 si din care mai are de platit 220 de milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Mallul in care retailerii vand de 200 mil. euro/an mai are de platit 220 mil. euro din credit. Scadenta in 9 luni

AFI Europe negociaza cu mai multe banci refinantarea creditului de 234 milioane de euro obtinut in 2007 de la Hypo Real Estate Bank pentru construirea centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, imprumut scadent in luna mai 2014 si din care.

Militari Shopping Center, venit net de 3,4 milioane euro din chirii in prima jumatate a anului

Atrium European Real Estate a avut, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, venitul net din chirii obtinut de Atrium in Romania a urcat cu 5,3% in perioada analizata, de la 3,2 milioane euro la 3,4 milioane euro, se arata intr-un raport al companiei, citat de Mediafax.

Tottenham a acceptat oferta de 100 milioane euro a Realului pentru mijlocasul Gareth Bale

Daniel Levy, presedintele clubului Tottenham Hotspur, si-a dat acordul ca mijlocasul Gareth Bale sa fie transferat la Real Madrid pentru suma de 100 milioane euro, a anuntat luni dimineata Daily Mail. Levy s-a.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,65 milioane euro la categoria I/ Numerele extrase

Duminica, 25 august, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,3 milioane lei peste 1,65 milioane euro), informeaza Mediafax.

Constructia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro

Nodul rutier de acces pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti care va fi construit in comuna prahoveana Gherghita va costa aproximativ 5 milioane de euro si va fi realizat din bugetul judetului Prahova, conform unei hotarari aprobate de Consiliul Judetean.

Electromagnetica vrea sa investeasca pana la 10 milioane euro in achizitia de noi microhidrocentrale

Producatorul si furnizorul de electricitate Electromagnetica Bucuresti ELMA) intentioneaza sa investeasca pana la 10 milioane de euro in achizitia unor microhidrocentrale sau in dezvoltarea unor astfel de centrale noi, compania detinand deja 10 unitati. Propunerea va fi discutata in Adunarea Generala a Actionarilor companiei programata pentru 30 august, potrivit unui anunt al Electromagnetica, citat de Mediafax.

Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Proiecte de 100 de milioane de euro in invatamant au fost pierdute din cauza unei lipse de comunicare a Ministerului Educatiei. Prelungirea termenului pana la care puteau fi selectati parteneri privati pentru.

Santierul naval Tulcea va construi carena unei nave de 100 milioane euro pentru compania norvegiana VARD

Santierul Naval Tulcea a dat lovitura. Constructorul de nave VARD a obtinut un contract in valoare de 100 de milioane de euro. Compania din Tulcea si-a asumat responsabilitatea de a livra pana in iulie 2015 carose.

Bursa termina pe minus. Brokerii spun ca piata mai are o saptamana de suferit

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,31%, intr-o piata unde cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, operatiunile abia depasind 17 milioane lei, iar brokerii spun ca aceasta evolutie este specifica unei perioade de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )