Libnet.ro
UNICEF

17:15

Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Antena3 Antena3,
Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Pe coasta de vest a Turciei, peninula Bodrum, cu deschidere la Marea Egee este considerata a fi una dintre cele mai frumoase destinatii turistice, insa si aceasta are numeroase statiuni fermecatoare unde iti poti petrece. continuă pe Antena3

Am descoperit Sfantul Graal, este cea mai rara specie din ROMANIA. Ce au gasit oamenii de stiinta

O populatie de boa de nisip a fost descoperita recent in Romania, anunta Societatea Ornitologica Romana SOR), care adauga ca, deoarece aceasta specie este protejata, nu vor fi furnizate date despre locul.

Eurostat: Romania - cea mai abrupta scadere din UE, in constructii

Cea mai abrupta scadere din UE, care a avut loc in iulie in sectorul lucrarilor de constructii, a fost inregistrata de tara noastra, potrivit datelor Eurostat, citate de Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Meteorologii au inregistrat joi dimineata cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Romania a avut in luna iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 19,7%, raportat la luna similara a anului trecut, fata de cresteri de 0,4% in zona euro, respectiv 0,6% la nivelul .

Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

VIDEO: Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

Faze Tari: Au facut nunta in pielea goala pentru 500.000 de dolari; Ea se poate considera cea mai fericita femeie din lume! Ai sa ramai uimit cand vei afla ce job are; Soarecii au lasat-o fara pensie!

Tanara acuzata ca o violat un barbat in timpul somnului. Cum isi povesteste acesta experienta. Chantae Gilman, 26 de ani, din Seattle. Cu lingura asta nu versi pe tine nici sa vrei!Lingurita anti-tremuraturi permite suferinzilor de boala lui Parkinson si celor care tremura din alte cauze.

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

Am urcat in clasamentul FIFA si ocupam cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani

Reprezentativa de fotbal a Romaniei ocupa cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA/Coca-Cola.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )