Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Hotnews Hotnews,
 Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao. continuă pe Hotnews

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

[P] Alibaba, cea mai mare listare la bursa din istorie? Cum poti deveni actionar

Listarea pe Bursa de la New York a retailerului asiatic online Alibaba are toate argumentele pentru a stabili un nou record, putand fi cea mai mare listare din istorie. Estimata la peste 160 mld. USD, compania a atras atentia investitorilor romani in cautare de noi oportunitati pentru plasarea banilor. Merita sa cumperi?Citeste in articol opinia analistilor casei de brokeraj Tradeville .

FOTO Cea mai mare si moderna piata din zona Moldovei s-a deschis la Vaslui

Mii de vasluieni au participat astazi la deschiderea Pietei Centrale din Vaslui, considerata cea mai mare si moderna piata agroalimentara din zona Moldovei, care se intinde pe o suprafata de 4. 800 de metri patrati.

Adrian Cioroianu: in Europa a fost cea mai mare acumulare de forte dinamice din istoria recenta a umanitatii

Europa nu a fost niciodata un continent linistit si a avut singerari, revolutii si razboaie cit cuprinde. De ce aceasta neliniste? Pentru ca aici a fost cea mai mare acumulare de forte dinamice din istoria recenta a umanitatii, scrie istoricul Adrian Cioroianu in Dilema Veche.

Ipoteza ca viitorul presedinte sa desemneze un premier tehnocrat, cea mai sprijinita de electorat

Ipoteza ca viitorul presedinte al Romaniei sa desemneze un premier tehnocrat beneficiaza de cel mai mare sprijin din partea electoratului, releva un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul in perioada 30 august - 4 septembrie.

Romania a avut in luna iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 19,7%, raportat la luna similara a anului trecut, fata de cresteri de 0,4% in zona euro, respectiv 0,6% la nivelul .

Adevarul Live: Mihai Calin vorbeste despre rolul din America, venim!, cea mai spumoasa comedie a toamnei

Actorul Mihai Calin vine la Adevarul Live, de la ora 11:00, pentru a povesti despre cea mai spumoasa comedie din aceasta toamna, America, venim!.

La ordinea zilei: Cea mai recenta GAFA a ministrului Educatiei, Remus Pricopie

Dana Grecu a prezentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, cea mai recenta gafa a ministrului Educatiei, Remus Pricopie, care a afirmat intr-o emisiune de televiziune ca fondatorii Romei, Romulus.

Panasonic Lumix CM1 este telefonul cu cea mai buna camera foto

Chiar daca produsele Panasonic nu-ti sunt cunoscute, acesta iti va ramane in minte. Se numeste Panasonic Lumix CM1 si este telefonul cu cea mai buna camera foto. Panasonic Lumix CM1 ruleaza Android, e un smartphone, dar foloseste un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de un inci cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv Leica cu diafragma f/2. Practic, un obiectiv si senzor de camera compacta premium au ajuns pe un smartphone.

Aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana isi apara unitatea, dupa abuzurile denuntate de mai multi ofiteri

Presa internationala, citata de Mediafax, noteaza ca aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana au venit duminica in apararea unitatii 8200, dupa ce peste 40 de ofiteri au denuntat abuzurile comise impotriva palestinienilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )