Libnet.ro
UNICEF

21:45

Afla ce gafa a comis Angela Merkel in cadrul unei conferinte comune cu presedintele Frantei.

România Liberă România Liberă,
Afla ce gafa a comis Angela Merkel in cadrul unei conferinte comune cu presedintele Frantei.

Angela Merkel a comis, joi, o gafa in cadrul conferintei de presa comune cu Francois Hollande, pe care l-a confundat cu unul dintre ilustrii sai predecesori, Francois Mitterrand, sub privirile amuzate ale presedintelui francez, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Temele asupra carora vom lucra au fost evocate de Francois Mitterrand: este vorba despre stimularea competitivitatii, a muncii, a cresterii economice. Somajul in randul) tinerilor, bineinteles, are o importanta . continuă pe România Liberă

Angela Merkel a comis o gafa uriasa. Cum l-a numit pe presedintele francez Francois Hollande

Cancelarul german Angela Merkel a comis joi o gafa, in cadrul unei conferinte de presa comune cu presedintele francez Francois Hollande. Angela Merkel l-a confundat pe presedintele Frantei cu unul dintre predecesor.

Angela Merkel comite o gafa si il numeste pe Francois Hollande Francois Mitterrand

Angela Merkel a comis, joi, o gafa in cadrul conferintei de presa comune cu Francois Hollande, pe care l-a confundat cu unul dintre ilustrii sai predecesori, Francois Mitterrand, sub privirile amuzate ale presedintelui francez, relateaza AFP.

Angela Merkel a gafat intr-o conferinta: L-a numit Francois Mitterand pe presedintele Frantei (VIDEO)

Cancelarul german Angela Merkel a facut o gafa in timpul unei conferinte de presa la care a participat alaturi de presedintele Frantei, Francois Hollande. in timpul discursului, Merkel l-a numit pe liderul de la.

Jucatorii Stelei au primit trofeul Ligii I din partea LPF si medaliile de campioni in cadrul unei festivitati

Jucatorii Stelei au primit, marti seara, in cadrul unei festivitati ce a avut loc la Arena Nationala, trofeul Ligii I din partea LPF, alaturi de tricourile si medaliile de campioni, relateaza Mediafax. La.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )