Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un agent FSB ucis si cinci persoane ranite intr-un atac armat la Moscova

Adevărul Adevărul,
Un agent FSB ucis si cinci persoane ranite intr-un atac armat la Moscova

Un agent din cadrul Serviciului rus de securitate FSB) a fost ucis, iar alte cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un atac comis de catre un barbat inarmat in apropierea sediului central al acestei institutii, la Moscova, a anuntat FSB, dand asigurari ca suspectul a actionat singur si a fost neutralizat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

FOTO Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit frontal, in Prahova. Sunt 11 persoane ranite

Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit, cu putin timp in urma, in Prahova. in urma incidentului feroviar grav au fost ranite cinci persoane, iar autoritatile au anuntat ca deja intervin in forta pentru a remedia situatia. Accidentul feroviar s-a produs in dupa-amiaza de miercuri si a fost confirmat de catre purtatorul de .

VIDEO Focuri de arma la Moscova, in apropiere de sediul FSB: Mai multi raniti, atacatorul a fost neutralizat Un membru FSB a fost ucis

Un agent al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei FSB) a fost ucis joi si alte cinci persoane ranite in urma unui atac comis de un barbat inarmat in apropiere de sediul serviciului secret din centrul Moscovei, au anuntat joi autoritatile, care au afirmat ca suspectul a fost neutralizat, relateaza AFP.

El Clasico: Aproximativ 50 de persoane, ranite in urma ciocnirilor intre politie si separatisti catalani

Aproximativ 50 de persoane au fost ranite in urma ciocnirilor intre politie si separatisti catalani cu ocazia derbiului FC Barcelona - Real Madrid. Opt persoane au fost spitalizate.

Nouasprezece persoane ranite la Kiev in ciocniri intre politisti si manifestanti

Cel putin 19 persoane au fost ranite la Kiev in ciocniri intre politisti si manifestanti care protestau fata de un proiect de lege controversat ce autorizeaza vanzarea terenurilor agricole fertile, relateaza AFP.

Decizia instantei supreme in dosarul mitei de la PSD Arad: Cinci persoane in arest la domiciliu, trei sub control judiciar

Seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Cristian Ispravnic, Mircea Lucaciu, sef la Departamentul Venituri din Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, vicepresedintele PSD Arad Cristian Horgea si alti doi angajati ai Directiei de Drumuri vor fi plasati in arest la domiciliu, a decis miercuri instanta suprema. Alte doua persoane sunt cercetate sub control judiciar in dosarul spagilor care ar fi fost incasate de Directia Regionala de Drumuri Timisoara pentru PSD Arad, dosar in care sunt cercetati trei parlamentari de la PSD, intre care liderul filialei Arad, Dorel Caprar.

Un barbat a murit si alte cinci persoane au ajuns la spital, otravite cu o substanta necunoscuta

Pompierii prahoveni au fost solicitati sa intervina in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 02. 00 in satul Salcia, dupa ce patru persoane manifestau o stare generala de rau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )