Libnet.ro
UNICEF

22:45

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate, infiintata pana la sfarsitul lui martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate, infiintata pana la sfarsitul lui martie

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate in cadru procesual - penal va fi infiintata in cadrul Ministerului Justitiei MJ), urmand sa devina operationala pana la sfarsitul lunii martie 2015 si sa aiba 30 de posturi, potrivit MJ. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Justitiei: Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate, infiintata pana la sfarsitul lunii martie

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate in cadru procesual - penal va fi infiintata in cadrul Ministerului Justitiei MJ). Ea urmeaza sa devina operationala pana la sfarsitul lunii martie 2015.

Pana la sfarsitul lunii martie se va infiinta Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate

La propunerea Ministerului Justitiei, Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 10 decembrie, un memorandum prin care se infiinteaza, in subordinea ministerului, o agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate in cadru procesual-penal.

Guvernul a aprobat infiintarea Agentiei pentru administrarea bunurilor sechestrate

La propunerea Ministerului Justitiei, Guvernul a adoptat, in sedinta de ieri, un Memorandum prin care se infiinteaza, in subordinea Ministerului Justitiei, o agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate in cadru procesual-penal, arata un comunicat remis redactiei din partea Ministerului Justitiei.

Agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate, infiintata de Guvern

Ministerul Justitiei va avea, pana la sfarsitul lunii martie 2015, o agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate in cadrul unor proceduri penale, potrivit unui Memorandum adoptat miercuri de Guvern, la propunerea Ministerului Justitiei.

Microsoft accepta bitcoin pentru plata bunurilor digitale

Microsoft a introdus in aceasta saptamana o optiune prin care clientii pot folosi bitcoin pentru a cumpara aplicatii, jocuri si muzica de pe platformele digitale ale companiei, noteaza MarketWatch. Prin.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )