Libnet.ro
UNICEF

23:00

Microsoft accepta bitcoin pentru plata bunurilor digitale

B1 B1,
Microsoft accepta bitcoin pentru plata bunurilor digitale

Microsoft a introdus in aceasta saptamana o optiune prin care clientii pot folosi bitcoin pentru a cumpara aplicatii, jocuri si muzica de pe platformele digitale ale companiei, noteaza MarketWatch. Prin. continuă pe B1

Microsoft accepta bitcoin pentru plata jocurilor si a aplicatiilor

Microsoft a devenit cea mai mare companie din lume care sprijina tranzactiile cu bitcoin, dupa introducerea in aceasta saptamana a unei optiuni prin care clientii pot folosi moneda virtuala pentru a cumpara aplicatii, jocuri si muzica de pe platformele.

Microsoft accepta de acum platile in Bitcoin

Microsoft a adaugat de curand Bitcoin ca o optiune de plata pentru continutul descarcat de pe magazinele online pentru Windows si Xbox. Microsoft continua politica liberala din ultimul timp, iar acum compania din Redmond accepta in sfarsit platile efectuate in Bitcoin pentru continutul descarcat. Astfel, folosindu-se de moneda digitala, clientii din America, singura tara unde este valabila deocamdata aceasta optiune, pot cumparaaplicatii si diverse servicii pentru dispozitivele cu Windows Phone, potdescarca jocuri si materiale video pentru consolele Xbox si potachizitiona [].

Ministerul Justitiei: Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate, infiintata pana la sfarsitul lunii martie

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate in cadru procesual - penal va fi infiintata in cadrul Ministerului Justitiei MJ). Ea urmeaza sa devina operationala pana la sfarsitul lunii martie 2015.

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate, infiintata pana la sfarsitul lui martie

Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate in cadru procesual - penal va fi infiintata in cadrul Ministerului Justitiei MJ), urmand sa devina operationala pana la sfarsitul lunii martie 2015 si sa aiba 30 de posturi, potrivit MJ.

Guvernul a aprobat infiintarea Agentiei pentru administrarea bunurilor sechestrate

La propunerea Ministerului Justitiei, Guvernul a adoptat, in sedinta de ieri, un Memorandum prin care se infiinteaza, in subordinea Ministerului Justitiei, o agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate in cadru procesual-penal, arata un comunicat remis redactiei din partea Ministerului Justitiei.

Pana la sfarsitul lunii martie se va infiinta Agentia pentru administrarea bunurilor sechestrate

La propunerea Ministerului Justitiei, Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 10 decembrie, un memorandum prin care se infiinteaza, in subordinea ministerului, o agentie dedicata gestionarii bunurilor sechestrate in cadru procesual-penal.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )