Libnet.ro
UNICEF

15:30

Agentii economici ar putea plati pana la 329 de lei pentru gigacalorie

Adevărul Adevărul,
Agentii economici ar putea plati pana la 329 de lei pentru gigacalorie

Agentii economici din Bucuresti, racordati la centralele RADET, ar putea plati un pret majorat al gicacaloriei, care ar putea creste pana la 329,30 lei, fara TVA, potrivit unui proiect al Primariei Municipiului Bucuresti, postat pe propriul site. continuă pe Adevărul

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea creste pana la 329 lei - proiect

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea creste pana la 329,30 lei, fara TVA, pentru cei alimentati din centrale RADET, si respectiv pana la 296,49 lei, fara TVA, pentru cei alimentati din puncte termice proprii, potrivit unui proiect al Primariei Capitalei, anunta Mediafax.

Proiect Primaria Capitalei: Pretul gigacaloriei pentru agentii economici ar putea creste pana la 329 lei fara TVA

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea creste pana la 329,30 lei fara TVA, potrivit unui proiect al Primariei Capitalei. Astfel, pretul gigacaloriei pentru agentii economici.

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea CRESTE pana la 329 lei

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea creste pana la 329,30 lei, fara TVA, pentru cei alimentati din centrale RADET, si respectiv pana la 296,49 lei, fara TVA, pentru cei.

Agentii economici au vacante, astazi, circa 10.500 de posturi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat astazi ca agentii economici au vacante, la nivel national, 10. 434 de posturi, cele mai multe fiind disponibile in Bucuresti, respectiv 1. 968, se arata intr-un comunicat de presa.

Pe scurt: CNA - amenzi de cate 15.000 de lei pentru Antena 1 si Kanal D pentru o stire violenta. Etno TV si Taraf TV - amendate pentru reclame la supliemente alimentare

CNA a amendat, marti, posturile Antena 1 si Kanal D cu cate 15. 000 de lei pentru difuzarea unei stiri despre o crima, stire care, acum o saptamana, atrasese o amenda de 20. 000 de lei pentru Pro TV. Tot marti, Etno TV si Taraf TV au fost amendate cu 30. 000 de lei, respectiv 20. 000 de lei pentru reclame la suplimente alimentare, care au incalcat legea audiovizualului.

Ministerul Culturii a platit 10 milioane de lei pentru un monument inexistent

Ministerul Culturii a platit 10 milioane de lei pentru o sculptura care NU exista. Sculptorul Florin Codre, cel care trebuia sa realizeze opera, a fost dat in judecata pentru ca a luat banii, dar nu a adus.

Soferii straini ce vor conduce pe autostrazile din Germania ar putea plati o taxa de pana la 100 euro pe an

Soferii straini care vor conduce pe autostrazile germane ar putea fi obligati sa plateasca o taxa de pana la 100 euro pe an, potrivit unui proiect al Ministerului Transporturilor de la Berlin, citat de.

Romanul cu salariu mediu va plati indirect mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, in aceasta seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL), ca romanii cu un salariu mediu vor plati in mod indirect, anul viitor, mai mult pentru functionarea statului, conform surselor de presa.

Fosta directoare a liceului Bolintineanu a fost amendata cu 500 de lei pentru ca nu s-a prezentat la termenul de judecata

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti,Costica Varzaru, nu s-a prezentat la termenul de judecata din dosarul privind fraudarea examenului de bac si a fost amendata cu 500 de lei.

O asociere condusa de Tel Drum a castigat un contract de 40 milioane de lei pentru infrastructura in Craiova

Primaria Craiova a atribuit unei asocieri conduse de compania Tel Drum un contract de 39,89 milioane lei, fara TVA, pentru lucrari de reabilitare si modernizare a trei strazi din Craiova, proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007- 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )