Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romanul cu salariu mediu va plati indirect mai mult pentru functionarea statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanul cu salariu mediu va plati indirect mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, in aceasta seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL), ca romanii cu un salariu mediu vor plati in mod indirect, anul viitor, mai mult pentru functionarea statului, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Romanul cu salariu mediu va plati, indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare.

Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare, transmite Mediafax.

UPDATE Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare. Chitoiu: Impactul majorarii accizelor reprezinta o crestere estimata a inflatiei cu 0,2 puncte procentualeChitoiu: O decizie privind aprobarea actului normativ referitor la reducerea CAS va fi luata in aprilie 2014.

Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect

Romanul cu un salariu mediu va plati anul viitoar, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului, lucru care este compatibil cu programul de guvernare, a afirmat ministrul de Finante Daniel Chitoiu, citat.

Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest.

Romanul cu salariu mediu va plati mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest.

Oana Nasui, Nasui Collection Gallery: Arta doar ca arta se incurajeaza mai mult in Romania pentru ca muzeele au bani de la stat

Arta doar ca arta se incurajeaza mai mult in Romania fata de alte tari pentu ca este sustinuta de zona publica, pentru ca muzeele au bani de la stat, iar faptul ca iti vin niste bani te face sa fii foarte linistit, nu lupti pentru ei, a declarat pentru.

Nivelul creditelor neperformante al bancilor elene, de doua ori mai mult decat capitalul

Nivelul creditelor neperformante NPL) din sistemul bancar elen a crescut semnificativ in 2013, la mai mult decat dublul capitalului bancilor din Grecia, conform unui raport al companiei de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC).

Mircea Badea: Stii de ce nu este lumea interesata de faptul ca vor plati mai mult la benzina? Pentru ca este Bianca Dragusanu in Dubai

Se pare ca Bianca Dragusanu face audiente mai mari decat cresterea taxelor, scumpirea benzinei. Asa ca, Mircea Badea a decis sa se adapteze si sa vorbeasca despre mondenitati. Tu stii de ce nu este lumea .

Ungureanu: Orice marire de salariu inseamna o taxa in plus pentru privati

Presedintele FORTA CIVICA FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca orice marire de salariu inseamna o taxa in plus pentru privati, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )