Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agricultura din Romania a atins un nou nivel: utilajele sunt asistate prin satelit

Antena3 Antena3,
Agricultura din Romania a atins un nou nivel: utilajele sunt asistate prin satelit

Agricultura din Romania a atins un nou nivel. Utilajele sunt ghidate cu ajutorul satelitilor, iar greselile sunt eliminate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Asta face ca unii dintre producatorii romani sa. continuă pe Antena3

Doua jucatoare din Romania in top 30 mondial

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru prima saptamana dupa Wimbledon si doua jucatoare din Romania sunt pozitionate intre primele 30 ale lumii.

Fundatia Soros se retrage din Romania

Miliardarul american George Soros se va retrage din Romania, alegand sa-si reorienteze investitiile in alte zone ale lumii. Astfel, Soros se retrage din tara noastra, dupa investitii de 200 de milioane de dolari,.

Prima statie din Romania de producere a energiei regenerabile, inaugurata la Filipestii de ...

Prima statie din Romania de producere a energiei regenerabile a fost inagurata, marti, la Filipestii de Padure, in Prahova. Acesta este prima dintr-o serie de zece astfel de statii care vor fi construite in urmatorii trei ani, relateaza Mediafax. Consortiul Genesis Biopartner, format din firma romaneasca Baupartner si din firma suedeza Vireo Energy a inaugurat, marti, in comuna Filipestii de Padure din judetul Prahova, prima statie romaneasca de producere a energiei regenerabile in cogenerare .

Piata de media si divertisment din Romania va ajunge la 3,53 miliarde de dolari in 2017.

Piata de media si divertisment din Romania va inregistra al treilea cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est, cu o rata medie anuala de crestere de 7,7% CAGR) pana in 2017, potrivit editiei a 14-a a raportului PwC Entertainment and Media Outlook, informeaza Mediafax. Pietele cu cea mai rapida crestere din regiune raman Turcia 11,4% CAGR) si Rusia 10,1%), in vreme ce Ungaria 5,5%), Republica Ceha 5,1%) si Polonia 3,2%) vor inregistra rate mai mici de crestere decat .

Simona Halep urca in TOP 30. Vezi ce locuri ocupa tenismanele din Romania.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat doua locuri si se afla pe pozitia 30 WTA, cu 1. 635 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sportivei de 21 de ani, potrivit Mediafax. In clasamentul WTA, jucatoarea din Romania cel mai bine clasata este Sorana Cirstea, care a coborat de pe pozitia 23 pe 26, cu 1. 700 de puncte. Monica Niculescu a urcat pe locul 47, cu 1. 225 de puncte, Irina-Camelia Begu a urcat de 61 pe 59 1. 015 puncte), iar Alexandra Cadantu a inregistrat tot o .

Euromonitor: Peste 90% din jucariile din Romania sunt importate

Piata jucariilor din Romania este dependenta de producatorii internationali, 90% dintre jocurile si jucariile vandute aici fiind importate, arata datele Euromonitor International.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. O politiciana din Romania a PICAT examenul din acest an

Fosta politiciana PRM Anca Carcu a primit cu lacrimi in ochi afisarea rezultatelor de la BACALAUREAT 2013. Focoasa bruneta a declarat ca a picat examenul de Bacalaureat din cauza lui Corneliu.

PwC: Piata de media si divertisment din Romania va inregistra o rata medie anuala de crestere de 7,7%

Piata de media si divertisment din tara noastra va inregistra al treilea cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est cu o rata medie anuala de crestere de 7,7% CAGR) pana in 2017, arata cea de-a 14-a editie a raportului PwC Entertainment and Media Outlook.

Poate fi revitalizata capitala judetului cu cei mai multi analfabeti din Romania? Primarul Giurgiului, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii miercuri de la 15.00

Giurgiu este una dintre principalele porti de intrare in Romania. In ultimii zece ani populatia orasului a scazut cu 10. 000 de locuitori de la 72. 000 la 62. 000 de locuitori). Totodata, potrivit datelor de la ultimul recensamant judetul Giurgiu are cel mai mare numar de analfabeti din tara. Ce proiecte importante de infrastructura se vor realiza in Giurgiu in urmatorii ani? Cum intentioneaza Primaria sa atraga investitorii si sa creeze locuri de munca? Ce se poate face pentru a reduce numarul de persoane analfabete? Cand se vor asfalta strazile de pamant din oras? Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan? Primarul orasului Giurgiu, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii miercuri, incepand cu ora 15.

Poate fi revitalizata capitala judetului cu cei mai multi analfabeti din Romania? Primarul Giurgiului, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii

Giurgiu este una dintre principalele porti de intrare in Romania. In ultimii zece ani populatia municipiului a scazut cu 10. 000 de locuitori de la 72. 000 la 62. 000 de locuitori). Totodata, potrivit datelor de la ultimul recensamant judetul Giurgiu are cel mai mare numar de analfabeti din tara. Ce proiecte importante de infrastructura se vor realiza in Giurgiu in urmatorii ani? Cum intentioneaza Primaria sa atraga investitorii si sa creeze locuri de munca? Ce se poate face pentru a reduce numarul de persoane analfabete? Cand se vor asfalta strazile de pamant din oras? Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan? Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )