Libnet.ro
UNICEF

15:30

Airbus ameninta ca ar putea pleca din Marea Britanie, in cazul in care tara iese din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Airbus ameninta ca ar putea pleca din Marea Britanie, in cazul in care tara iese din UE

Grupul european Airbus isi va revizui investitiile in Marea Britanie in cazul in care aceasta tara va iesi din Uniunea Europeana, a declarat ieri pentru BBC presedintele Airbus UK, Paul Kahn. Abia reales la 7 mai, prim-ministrul conservator David Cameron si-a reiterat promisiunea de a organiza pana la sfarsitul anului 2017 un referendum privind iesirea sau nu a Marii Britanii din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Caz incredibil in Marea Britanie: O adolescenta de 14 ani va fi inchisa opt luni intr-un centru de reabilitare, dupa ce a a fost filmata in timp ce batea un baiat (VIDEO)

O adolescenta de 14 ani din Marea Britanie va fi inchisa pentru opt luni intr-un centru de reabilitare pentru minori, dupa ce a a fost filmata in timp ce batea un baiat. Fiind acuzata de agresiune si.

Un constantean de 50 de ani, Most Wanted pentru o crima comisa in 1989, arestat in Marea Britanie

Un roman, cautat de mai bine de 10 ani de Interopol, a fost adus in tara, dupa ce a fost arestat in Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a fost condamnat in 2002, la 12 ani de inchisoare, pentru.

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )