Libnet.ro
UNICEF

17:00

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Antena3 Antena3,
Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic. continuă pe Antena3

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Un constantean de 50 de ani, Most Wanted pentru o crima comisa in 1989, arestat in Marea Britanie

Un roman, cautat de mai bine de 10 ani de Interopol, a fost adus in tara, dupa ce a fost arestat in Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a fost condamnat in 2002, la 12 ani de inchisoare, pentru.

Claudiu Cazacu, XTB: Situatia din Grecia - reperul pentru pretul aurului

Aurul a reusit sa se aprecieze in sesiunile anterioare, ca raspuns la seria de date mult sub asteptari din SUA, ce a conturat impresia ca dobanzile vor ramane la niveluri foarte coborate pentru o perioada indelungata, ne-a spus Claudiu Cazacu, analist sef XTB Romania, dupa ce cotatia aurului a atins, luni, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

Un asistent medical care sustinea ca este posedat de diavol, gasit vinovat de uciderea a 2 pacienti si otravirea a 20 de persoane dintr-un spital din Marea Britanie

Un asistent medical din Marea Britanie care sustinea ca este posedat de diavol a fost gasit luni vinovat de uciderea a 2 pacienti si otravirea a altor 20, relateaza Reuters. Victorino Chua, in varsta de 49 de ani, a contaminat produse medicale care au fost ulterior administrate pacientilor din sectiile in care acesta lucra la Spitalul Stepping Hill din Stockport, Greater Manchester, in iulie 2011.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Cel mai bun lemn pentru constructii. De unde trebuie recoltat si ce esente sunt recomandabile pentru case

Cel mai bun lemn pentru cosntructii. Dupa o lunga perioada in care a fost considerat periculos fiind usor combustibil , lemnul a revenit in forta si acum este una dintre vedetele materialelor de constructii. Va prezentam principalele criterii dupa care se alege cel mai bun lemn pentru constructii.

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa.

Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android

Construit in jurul unui Snapdragon 810, noul Xiaomi Mi Note Pro a reusit sa depaseasca in teste performanta unui Nexus 6, Galaxy S6 sau LG G3. Pentru o perioada destul de lunga, s-a considerat ca Snapdragon 810 de la Qualcomm, desi este un procesor foarte performant, poate fi perceput ca un esec din cauza unor [] Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )