Libnet.ro
UNICEF

00:07

Airbus a deschis o fabrica de avioane in Statele Unite. Boeing ar putea infiinta una in China

B1 B1,
Airbus a deschis o fabrica de avioane in Statele Unite. Boeing ar putea infiinta una in China

Airbus a deschis prima fabrica de avioane a grupului franceze in Statele Unite, in timp ce compania americana Boeing analizeaza infiintarea in China a unei unitati de productie pentru finisarea avioanelor 737,. continuă pe B1

Barack Obama vrea ca Statele Unite sa gazduiasca 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american Barack Obama a propus joi ca Statele Unite sa gazduiasca 10. 000 de refugiati sirieni, dupa ce administratia de la Washington a fost aspru criticata de lipsa de reactie in criza imigrantilor, relateaza Huffington Post.

Liderul Al Qaida ii indeamna pe tinerii musulmani din Occident si din Statele Unite sa comita atacuri pe cont propriu

Liderul Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, le cere tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu, potrivit unei inregistrari audio aparute duminica. Ayman al-Zawahiri pledeaza pentru mai multa unitate intre militanti si le tansmite acestora ca Trebuie sa ne concentram acum sa mutam razboiul chiar in caminele si orasele din Occidentul cruciat si in mod special in America. Liderul Al Qaida face referire, in inregistrare, la natiunile care iau parte la coalitia internationala din Irak si Siria al carei scop este sa atace pozitiile gruparii teroriste Statul Islamic.

Statele Unite vor pastra sanctiunile impotriva Rusiei pana la implementarea totala a acordului de la Minsk

Secretarul de Stat american pe probleme europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a declarat sambata ca Statele Unite nu vor retrage sanctiunile economice impotriva Rusiei, dictate pentru interventia in criza din Ucraina, pana cand Moscova nu va aplica in totalitate prevederile armistitiului de la Minsk.

Rusia isi sporeste PUTEREA MILITARA in SIRIA. Cum raspund Statele Unite

Statele Unite sunt capabile sa raspunda la actiunile Rusiei, de intarire a prezentei sale militare in Siria, a declarat Michael Morell, fost director adjunct al CIA.

Statele Unite vor primi 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba.

Statele Unite ale Americii comemoreaza 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie (VIDEO)

Statele Unite ale Americii marcheaza, vineri, 14 ani de la atacurile terioriste din 11 septembrie 2001, in care au murit 2. 977 de persoane. Vor avea loc cermonii de comemorare, dar si un serviciu memorial in centrul.

Oficial ungar: Statele Unite sunt responsabile de haosul care ii impinge pe imigranti acum spre Europa

Ungaria a respins o solicitare a Statelor Unite privind acceptarea de catre UE a imigrantilor, anunta Laszlo Kover, presedintele Parlamentului ungar, acuzand Washingtonul ca este responsabil de conflictele care au.

Ungaria ataca dur Statele Unite: Americanii sunt responsabili de conflictele care au generat refugiati

Ungaria a respins o solicitare a Statelor Unite privind acceptarea de catre UE a imigrantilor, anunta Laszlo Kover, presedintele Parlamentului ungar, acuzand Washingtonul ca este responsabil de conflictele care au.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )