Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liderul Al Qaida ii indeamna pe tinerii musulmani din Occident si din Statele Unite sa comita atacuri pe cont propriu

Hotnews Hotnews,
 Liderul Al Qaida ii indeamna pe tinerii musulmani din Occident si din Statele Unite sa comita atacuri pe cont propriu

Liderul Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, le cere tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu, potrivit unei inregistrari audio aparute duminica. Ayman al-Zawahiri pledeaza pentru mai multa unitate intre militanti si le tansmite acestora ca Trebuie sa ne concentram acum sa mutam razboiul chiar in caminele si orasele din Occidentul cruciat si in mod special in America. Liderul Al Qaida face referire, in inregistrare, la natiunile care iau parte la coalitia internationala din Irak si Siria al carei scop este sa atace pozitiile gruparii teroriste Statul Islamic. continuă pe Hotnews

Liderul Al Qaida ii indeamna pe tinerii musulmani din Occident la atacuri teroriste

Liderul Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahri, le-a cerut tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu pe teritoriul acestor tari, intr-o inregistrare audio postata duminica online.

Liderul Al-Qaida indeamna musulmanii sa comita atentate in SUA si in alte tari occidentale

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a indemnat, intr-o inregistrare audio, tinerii musulmani din Statele Unite si din alte tari occidentale sa comita atentate in aceste zone.

Liderul Al Qaida cere tinerilor musulmani sa comita atacuri in SUA si Occident

Liderul Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahri, a cerut tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu pe teritoriul acestor tari, intr-o inregistrare audio postata astazi online, relateaza Reuters.

Liderul Al Qaida, apel catre tinerii musulmani: Trebuie sa ne concentram acum sa mutam razboiul chiar in caminele si orasele din Occidentul cruciat si in mod special in America

Liderul Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahri, a cerut tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu pe teritoriul acestor tari, intr-o inregistrare audio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )