Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoarele de minimis nu se vor mai da dupa principiul primul venit, primul servit. Cum se vor acorda punctajele

Adevărul Adevărul,
Ajutoarele de minimis nu se vor mai da dupa principiul primul venit, primul servit. Cum se vor acorda punctajele

Noul sistem online pentru accesarea ajutorului financiar de minimis de catre intreprinderi mici si mijlocii nu va mai functiona pe principiul primul venit, primul servit, punctajul va fi acordat automat de sistem, iar microintreprinderile din industria prelucratoare rurala vor fi punctate maxim. continuă pe Adevărul

Sistemul online la ajutor de minimis nu va mai functiona pe principiul primul venit, primul servit

Noul sistem pentru accesarea ajutorului financiar de minimis de catre intreprinderile mici si mijlocii nu va mai functiona pe principiul primul venit, primul servit. Astfel, au fost introduse punctaje pentru.

Guvernul introduce un sistem de punctaj la acordarea ajutoarelor de minimis pentru IMM-uri

Guvernul a modificat hotararea de guvern 274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de IMM-uri. Principala modificare se refera la introducerea unor punctaje pentru proiecte care vor fi depuse. Initial, s-a aplicat principiul primul venit - primul servit, sistem care a creat probleme in luna august cand a fost organizat un concurs de proiecte depuse de IMM-uri pentru obtinerea ajutorului de minimis. Reamintim ca procedura din august a fost anulata in urma unor probleme aparute la depunerea on-line a cererilor. Atunci, sesiunea de inregistrare a fost declarata inchisa dupa numai sase minute.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )