Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Adevărul Adevărul,
Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Orasul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria Cea mai buna destinatie a anului in cadrul galei Hotel Tourism Leisure, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania. continuă pe Adevărul

Ruxandra Dragomir: Generatia Soranei si Simonei e cea mai buna pe care a avut-o Romania. Aceste fete au un potential urias!

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca actuala generatie din tenisul feminin romanesc este cea mai buna pe care a avut Romania vreodata. Dragomir a facut un pronostic optimist in privinta acestor valoroase jucatoare.

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

New York Times: Republica Moldova e cea mai curajoasa natiune din lume

Daca ar fi o competitie olimpica pentru cea mai curajoasa natiune de pe glob, medalia de aur ar putea fi luata cu usurinta de Moldova, noteaza editorialistul Nicholas Kristof de la New York Times.

Alba Iulia: Administratorul unei firme, urmarit penal dupa ce a adus statului un prejudiciu de 12 milioane euro

Administratorul unei firme din Alba Iulia este urmarit penal de procurorii anticoruptie, dupa ce a cumparat combustibili neaccizati de la mai multe firme, pe care i-a transformat ulterior in produse accizabile,.

Barbatul accidentat de vicepresedintele Curtii de Apel Alba Iulia pe trecerea de pietoni a murit la spital. Judecatoarea va fi acuzata de ucidere din culpa

Barbatul de 68 de ani lovit cu masina de judecatorul Cristina Nicoara, vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, a decedat la spital. Magistratul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Bosquito: Am decis impreuna ca aparitiile noastre live sa fie mai rare dar de cea mai inalta calitate

Bosuqito va canta joi, pe 24 aprilie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, probabil cea mai buna locatie de concerte din Capitala. Este primul concert live din acest an al formatiei de latin-rock iar trupa a declarat pe pagina de Facebook ca aparatiile lor live vor fi din ce in ce mai rare dar de cea mai inalta calitate. Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 - 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania.

Samsung aduce in Romania televizorul curbat de cea mai buna rezolutie

Samsung merge inainte cu noul standard de rezolutie si aduce in Romania televizorul care ar trebui sa combine si imaginea perfecta, si efectul 3D. Televizorul cu ecran curbat a fost lansat oficial.

Nimeni nu se astepta ca ea sa fie desemnata cea mai FRUMOASA femeie din lume. Vezi cum arata

Cea mai frumoasa femeie din lume este actrita Lupita Nyongo, laureata cu premiul Oscar pentru rolul secundar din 12 ani de sclavie. Noua sa distinctie vine din partea revistei americane People care a publicat noua.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )