Libnet.ro
UNICEF

15:45

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

B1 B1,
Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,. continuă pe B1

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii.

Mircea Diaconu, despre credinta si familie: Cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea de tata

La Punctul de intalnire, in prima zi de Paste, maestrul Mircea Diaconu a vorbit despre credinta, familie, normalitate si bun simt. Se spune ca cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea.

Ruxandra Dragomir: Generatia Soranei si Simonei e cea mai buna pe care a avut-o Romania. Aceste fete au un potential urias!

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca actuala generatie din tenisul feminin romanesc este cea mai buna pe care a avut Romania vreodata. Dragomir a facut un pronostic optimist in privinta acestor valoroase jucatoare.

Romanii, cea mai numeroasa comunitate straina din Spania. Cati conationali traiesc si lucreaza peste hotare

Romanii continua sa fie cea mai numeroasa comunitate straina din Spania, desi numarul lor a inceput sa scada, la fel cu populatia totala a tarii. Potrivit datelor oficiale publicate zilele acestea la.

Romanii raman comunitatea cea mai numeroasa de imigranti din Spania

Romanii raman comunitatea de imigranti cea mai numeroasa din Spania, cu 795. 000 de membri, desi numarul acestora a scazut cu 8,5%, pe fondul declinului general al populatiei spaniole. La 1 ianuarie 2014,.

Spania este cea mai toleranta tara in privinta homosexualitatii

Spania este cea mai toleranta tara in ceea ce priveste homosexualitatea, potrivit unui studiu realizat in 40 de tari asupra ceea ce este considerat a fi sau nu acceptabil moral.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Bosquito: Am decis impreuna ca aparitiile noastre live sa fie mai rare dar de cea mai inalta calitate

Bosuqito va canta joi, pe 24 aprilie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, probabil cea mai buna locatie de concerte din Capitala. Este primul concert live din acest an al formatiei de latin-rock iar trupa a declarat pe pagina de Facebook ca aparatiile lor live vor fi din ce in ce mai rare dar de cea mai inalta calitate. Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 - 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )