Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alegeri contestate pentru sefia Consiliului Legislativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri contestate pentru sefia Consiliului Legislativ

Augustin Zegrean - contracandidatul lui Florin Iordache - si parlamentarii USR sustin ca deputatul social-democrat trebuia sa aiba 233 de voturi pentru a fi numit in functia de presedinte al Consiliului Legislativ * Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, afirma ca din noua functie autorul OUG 132017 poate bloca activitatea Guvernului si Parlamentului Alegerea in functia de presedinte al Consililului Legislativ a lui Florin Iordache, autorul textului OUG 132017 prin care era dezincriminat abuzul in serviciu si promotorul proiectelor legislative ce au dus la slabirea independentei justitiei si a magistratilor, pare departe de a-si stinge ecourile, desi in Monitorul Oficial a fost publicata hotararea Parlamentului prin care Iordache a obtinut noua functie. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Zegrean: Votul pentru sefia Consiliului Legislativ este nul. Mie mi s-a propus marti si am crezut ca voi fi votat din moment ce mi se propune Reactiile reprezentantilor PNL si USR (VIDEO)

Controverse in lant dupa votul din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului asupra conducerii Consiliului Legislativ. Social-democratul Florin Iordache a obtinut functia de presedinte al institutiei cu.

Ciolacu neaga o negociere cu PNL sau USR pentru sefia Consiliului Legislativ

Aceasta negociere nu a existat, a spus presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intrebat daca a existat v.

Cum se incearca validarea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Ce a aparut in Monitorul Oficial Ce prevede legea privind Consiliul Legislativ

Hotararea de numire a lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, in urma votului de marti din Camera Deputatilor a fost publicata in Monitorul Oficial, fiind invocat un articol din Constitutie, nu legea care spune ca era nevoie de majoritatea senatorilor si deputatilor, nu doar de votul majoritatii celor prezenti.

Raluca Turcan: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila. Ea adauga ca alegerea lui Florin Iordache este profund viciata, in afara legii de organizare si functionare a Consiliului Legislativ. Oricine a putut vota un asemenea om nu are nicio legatura cu legea, respectarea si aplicarea ei, spune Turcan.

Ce invoca PNL in sesizarea la CCR privind alegerea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus joi la Curtea Constitutionala sesizarea privind alegerea controversatului Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, invocand printre altele ca acesta nu indeplineste conditia legala referitoare la buna reputatie profesionala si morala. Liberalii aduc ca argument inclusiv definitia din DEX a cuvantului reputatie, aratand ca parerea publica despre Florin Iordache este in contradictie cu bunul renume sau cu buna parere publica favorabila, ceea ce contravine prevederii legale.

RALUCA TURCAN: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat pe pagina personala de Facebook ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila.

SURSE: Florin Iordache a obtinut sefia Consiliului Legislativ pentru ca unii USR-isti nu au votat cu Augustin Zegrean, conform intelegerii cu PNL. La schimb, PSD a votat un USR-ist la conducerea unei sectii din institutie

Social-democratul Florin Iordache a devenit noul sef al Consiliului Legislativ dupa ce a obtinut, marti, 185 de voturi pentru, in sedinta plenului reunit la Senatului si Camerei Deputatilor. Potrivit unor.

CCR discuta pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ.

PE 4 NOIEMBRIE CCR discuta sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ, conform news. ro.

Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a dat de inteles, intr-o interventie pentru B1 TV, ca alegerea social-democratului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ este rezultatul unui blat intre PSD si USR. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )