Libnet.ro
UNICEF

05:30

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera ciudata intr-o comuna din Satu Mare

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Premiera ciudata intr-o comuna din Satu Mare

In comuna Vama din judetul Satu Mare s-a intamplat pentru prima data in istorie sa fie un singur candidat la primarie. Desi actualul candidat, Vasile Corodan i-a invitat pe reprezentantii ce. continuă pe Antena3

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza de proportii intr-o comuna din Timis. Un profesor dat afara din invatamant pentru fraudarea BAC-ului a fost ales primar

Numaratoarea voturilor de la alegerile locale din Timis aduce o prima surpriza. Primarul PSD din comuna Traian Vuia, Iosif Barboni, candidat pentru al saselea mandat a fost invins de candidatul ALDE, Vasile Petruescu. Noul primar al comunei Traian Vuia este un fost profesor, dat afara din invatamant dupa fraudarea BAC-ului de la Faget.

Alegeri locale 2016 Piatra Neamt. intr-un sat din judetul Neamt s-a trecut de pragul de 50% la prezenta pana la ora 12.30

Alegeri locale 2016 Piatra Neamt. Dupa cinci ore si jumatate de la deschiderea sectiilor de votare, o sectie dintr-o comuna a trecut de 50% prezenta la vot.

Alegeri locale 2016. Protest spontan intr-o comuna din Ialomita din cauza turismului electoral. Alegator: Aici e mafie!

Alegerile locale 2016 s-au desfasurat cu probleme in comuna Vladeni din judetul Ialomita. Unul dintre candidati a fost acuzat de faptul ca transporta cetatenii la vot. Site-ul Biroului Electoral Central confirma o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste prezenta la vot in aceasta localitate.

Alegeri locale 2016. Situatie incredibila intr-un sat din Iasi: prezenta la vot zero la doua sectii cu 3.500 de alegatori

Doua dintre sectiile de votare din comuna Mosna, judetul Iasi, inregistreaza zero prezenta de vot la ora 13. 30 desi, teoretic, peste 3. 500 de persoane sunt trecute pe listele electorale. Localitatea ieseana este renumita pentru numarul foarte mare de basarabeni care au domiciliul fictiv acolo.

ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta record intr-un sat din Timis: 154 %

Pe lista votantilor se afla 67 de persoane, dintre care au votat deja 24 la caminul cultural din Crivobara. Au votat insa pe listele suplimentare 78 de persoane, scrie.

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera: Presedintele Iohannis a votat abia la 18.30. Ce s-a intamplat

Presedintele Klaus Iohannis si-a exercitat dreptul de vot de abia la ora 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. Anterior, purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat ca seful statului ar fi avut niste probleme tehnice in privinta arondarii la o sectie de votare si ca isi va exercita acest drept pana la inchiderea urnelor.

Alegeri locale 2016 Targu Jiu. Sectie de votare intr-o scoala dezafectata cu acoperisul degradat si cu WC-ul in fundul curtii

Alegeri locale 2016: in comuna Danesti, aflata la o aruncatura de bat de municipiul Targu Jiu, sectia de votare nr. 202 a fost amenajata intr-o scoala dezafectata, cu acoperisul si peretii degradati. Doar noul sistem de scanare a cartii de identitate a fost un element care apartine secolului al XXI-lea.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Prahova

Alegeri locale 2016. Majoritatea partidelor politice au depus liste de candidaturi pentru sefia Consiliului Judetean Prahova, dar si pentru consilierii judeteni. Aceste alegeri locale 2016 consemneaza o premiera, adica presedintele CJ Prahova nu va mai fi ales uninominal, ci indirect, prin votul consilierilor.

Alegeri locale 2016. Ziua votului. Sectiile de votare s-au deschis

Alegeri locale 2016. Pentru scrutinul de astazi, in judetul Dolj, au fost organizate 526 de sectii de votare. in premiera va fi folosit un sistem de monitorizare a prezentei la urne si de prevenire a votului ilegal.

Alegeri locale 2016. Cum se vede ziua votului la Plopu, unde un podet s-a rupt cu staff-ul de campanie: Ne-a deranjat ca unii se bucurau ca a picat cu PSD-isti

Alegeri locale 2016. La o saptamana dupa ce un podet din comuna prahoveana Plopu s-a rupt in timp ce 20 de oameni din staff-ul PSD il traversau, localnicii inca mai vorbesc de intamplare. Stiti ce ne-a deranjat cel mai rau? Ca unii d-alde Fane Mutu si altii se bucurau ca ce bine ca s-a rupt cu psd-isti. Eu cred ca o sa fie cu noroc, este parerea unuia dintre cei care au cazut in apa, de pe podet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )