Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 ACL - 18 plangeri penale depuse in Maramures pentru vot multiplu

Alianta Crestin-Liberala a depus la nivel de judet Maramures un numar de 18 plangeri penale care vizeaza cazuri de vot multiplu identificat. Acestea fac referire la turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Sibiu, plangere penala impotriva prefectului. PSD Sibiu blocheaza furnizarea declaratiilor pe propria raspundere

Reprezentantii ACL Cluj au trimis un comunicat de presa in care anunta ca formuleaza plangere penala impotriva prefectului de Sibiu, pentru ca se blocheaza furnizarea listelor tipizate si a declaratiilor pe propria raspundere, in cazul alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL acuza turism electoral masiv la Targoviste

PSD Targoviste a orchestrat astazi, masiv, una dintre cele mai nerusinate metode de schimbare a vointei electoratului: turismul electoral. Peste 3000 de cetateni din localitatile vecine au votat la sectii din municipiu, pe listele electorale suplimentare, sustin ACL Dambovita.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Dambovita il acuza pe Adrian Tutuianu de continuarea mascata a campaniei electorale

Presedintele PSD si al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, continua mascat campania electorala, potrivit ACl Dambovita, sperand sa impresioneze electoratul din localitatea Manesti cu lucrari de asfaltare intr-o zi ploioasa.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Dambovita solicita anularea alegerilor la doua sectii din comuna Poiana

ACL Dambovita a solicitat Biroului Electoral Judetean anularea alegerilor la sectiile 338 si 339 din comuna Poiana, unde presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare, Matache Melania si Alexandru Narcisa Laura, au permis si au incurajat incalcarea grava a legii si fraudarea votului.

Alegeri prezidentiale. Mars ACL la Turnu Severin: Fiecare vot acordat lui Victor Ponta inseamna un pas spre libertate pentru Adrian Duicu

Inaintea celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014, ACL Mehedinti a organizat joi dupa-amiaza un mars electoral la Drobeta Turnu Severin, peste 300 de membrii de partid si sustinatori ai candidatului Klaus Iohannis fiind prezenti la eveniment.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )