Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegeri prezidentiale. Mars ACL la Turnu Severin: Fiecare vot acordat lui Victor Ponta inseamna un pas spre libertate pentru Adrian Duicu

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale. Mars ACL la Turnu Severin: Fiecare vot acordat lui Victor Ponta inseamna un pas spre libertate pentru Adrian Duicu

Inaintea celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014, ACL Mehedinti a organizat joi dupa-amiaza un mars electoral la Drobeta Turnu Severin, peste 300 de membrii de partid si sustinatori ai candidatului Klaus Iohannis fiind prezenti la eveniment. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Olt ataca cu plangeri penale nominale pentru vot multiplu

Filiala judeteana Olt a Aliantei Crestin-Liberala ACL) a depus, luni 10 noiembrie, o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina prin care reclama cinci persoane din orasul Scornicesti de practicarea votului multiplu. Legea prevede inchisoarea de la 6 luni, la 3 ani sau cu amenda pentru persoanele depistate in asemenea ipostaze ilegale.

100 de angajati ai RAAN au protestat sediul companiei din Drobeta Turnu Severin

Aproximativ 100 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) au pichetat, luni, sediul companiei din Drobeta Turnu Severin. Oamenii sunt nemultumiti ca nu au primit diferenta din lichidarea pe luna septembrie, informeaza Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Tariceanu: Baieti, PNL-ul nu mai exista! Se poate scinda dupa alegeri

Alegeri prezidentiale 2014. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Targoviste, ca in acest moment, PNL nu mai exista, aratand ca partidul din care a facut si el parte a fost incalecat de PDL. Tariceanu a mai precizat ca actualul PNL s-ar putea scinda dupa alegeri deoarece sunt parlamentari nemultumiti de fuziunea PNL - PDL.

Alegeri prezidentiale 2014.C.P. Tariceanu: Iohannis nu are experienta necesara pentru a conduce PNL

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul Partidului Liberal Reformist PLR), Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca liderul liberal, Klaus Iohannis, nu are experienta necesara pentru a conduce un partid ca PNL si nici pentru a candida la prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului FOTO

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Rovana Plumb: ii asigur pe toti pensionarii ca pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2015

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, l-a insotit astazi pe Calin Popescu-Tariceanu la vizita in Dambovita si a facut unele precizari cu privire la declaratiile lui Klaus Iohannis, care a spus ca pensiile nu vor creste.

Alegeri prezidentiale 2014: Un roman a creat aplicatia care rezolva cea mai mare problema cu votul in strainatate

La aceste alegeri prezidentiale 2014 au fost probleme cu gestiunea votului in diaspora. Un roman s-a gandit cum sa rezolve asta, iar ideea lui este o aplicatie.

Aplicatia diasporei pentru alegeri prezidentiale: vezi unde poti vota fara sa stai la coada

La aceste alegeri prezidentiale 2014, primul tur a fost marcat de problemele din diaspora. Asta l-a facut pe un dezvoltator roman sa creeze aplicatia Eu votez. Aceasta este disponibila online si iata ce poti face cu ea. Numele meu este Andrei si sunt unul dintre romanii care au stat la coada la Institutul Cultural Roman din Londra, duminica, 2 noiembrie, de la 3. 30 pm pana la 10. 15 pm si nu am putut vota, asa isi incepe Andrei Petre, creatorul aplicatiei, [].

Alegeri prezidentiale 2014. Mars electoral pentru sustinerea lui Klaus Iohannis

Sustinatorii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, ies in strada. Aproximativ 500 de membri ai ACL vor participa la un mars electoral, pe traseul cartierul Mircea-Voda, platoul din fata Prefecturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )