Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alegeri prezidentiale 2014. De ce a pierdut alegerile Victor Ponta. Sociolog clujean: Oamenii au votat o idee, o idee de schimbare

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. De ce a pierdut alegerile Victor Ponta. Sociolog clujean: Oamenii au votat o idee, o idee de schimbare

Facebook, protestele, diapora si campania negativa a lui Victor Ponta sunt motivele pentru care acesta nu a ajuns presedinte. Sociologul Ioan Hosu spune ca Ponta nu a facut gafe majore gen vizita la Vantu si a avut personalitati publice care au girat pentru el. insa tonul campaniei, tratamentul aplicat romanilor din strainatate si declaratia Gabrielei Firea legata de Iohannis si copii, toate cumulate, au generat acel bai, mai lasa-ma. continuă pe Adevărul

De ce a pierdut alegerile Victor Ponta. Sociolog clujean: Oamenii au votat o idee, o idee de schimbare

Facebook, protestele, diapora si campania negativa a lui Victor Ponta sunt motivele pentru care acesta nu a ajuns presedinte. Sociologul Ioan Hosu spune ca Ponta nu a facut gafe majore gen vizita la Vantu si a avut personalitati publice care au girat pentru el. insa tonul campaniei, tratamentul aplicat romanilor din strainatate si declaratia Gabrielei Firea legata de Iohannis si copii, toate cumulate, au generat acel bai, mai lasa-ma.

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultate finale Dambovita: Ponta - 58,08%, Iohannis - 41,92%

Alegeri prezidentiale 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, s-a clasat pe primul loc, in judetul Dambovita, la turul doi al prezidentialelor, cu un scor de 58,08%, pe locul doi fiind Klaus Iohannis cu 41,92% conform rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Calarasi

Calarasenii au mers si in turul II al alegerilor prezidentiale pe mana lui Victor Ponta, candidatul PSD, insa acest lucru nu i-a fost de mare ajutor in castigarea primei functii din stat.

Alegeri prezidentiale 2014. Perdantul Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Calarasi

Calarasenii au mers si in turul II al alegerilor prezidentiale pe mana lui Victor Ponta, candidatul PSD, insa acest lucru nu i-a fost de mare ajutor in castigarea primei functii din stat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Valea Jiului ramane rosie. Ponta obtine victorii pe linie in orasele miniere

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Victor Ponta s-a impus categoric in Valea Jiului, in fata lui Klaus Iohannis, potrivit rezultatelor numaratorii paralele a voturilor din sectii, publicate de Alianta Crestin Liberala. in unele orase, candidatul PSD a obtinut aproape 70 la suta din voturi.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis se impune in Deva, Simeria, Calan si Hateg, dar pierde in Brad

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis se impune in Simeria, Calan, si Hateg in fata lui Victor Ponta, dar pierde in Brad si in Valea Jiului, potrivit numaratorii paralele a reprezentantilor Aliantei Crestin Liberale.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )