Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Traian Basescu, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Traian Basescu, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Jocuri de putere difuzata de postul Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Sunt convins ca nu au fost paparazzi cei care le-au filat pe doamna Udrea si Bica

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Jocuri de putere difuzata de postul Realitatea TV.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Sunt convins ca nu au fost paparazzi cei care le-au filat pe doamnele Udrea si Bica

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit vineri seara, la postul de televiziunea Realitatea TV, despre campania electorala, suspiciunile legate de activitatea serviciilor de informatii, modul in care va vota in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014 si ce intentioneaza sa faca dupa plecarea de la Cotroceni.

Traian Basescu, la Realitatea TV: Am cerut serviciilor secrete sa imi spuna in cateva zile al cui e filajul in cazul Bica - Udrea / E evident ca Alina Bica a fost filata, Elena Udrea a venit ca bonus

Presedintele Traian Basescu a cerut serviciilor secrete sa ii spuna in cateva zile cine a efectuat filajul in cazul Elenei Udrea si al procurorului sef al DIICOT, Alina Bica. Seful statului a precizat, la Realitatea TV, ca a discutat in ultimele zile cu sefii celor doua servicii si tema EADS cu acel free lancer care a lansat-o din Germania si tema urmaririi procurorului Bica si a doamnei Udrea. Cineva a facut acest filaj, suntem de acord amandoi ca nu e vorba de paparazzi, care ar fi exploatat pozele peste noapte . ) Daca nu e filaj romanesc, la puterea pe care o aveti, imi spuneti in cateva zile a cui e, a afirmat seful statului.

Alegeri prezidentiale 2014. Traian Basescu, la Adevarul Live:DNA nu poate actiona sezonier. Nu am primit nicio informatie de la SIE legata de Microsoft

Presedintele Traian Basescu vorbeste, la Adevarul Live, despre ultima saptamana de campanie, dar si despre anchetele DNA aflate in derulare.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu si serviciile secrete, dragoste cu nabadai: de la disparitia lui Omar Hayssam la pozele cu Udrea

Relatia dintre presedintele Traian Basescu si serviciile de informatii a fost, de-a lungul timpului, una cu suisuri si coborasuri. Tonul l-a dat, in primul mandat, rapirea jurnalistilor romani in Irak si disparitia, la acea data, misterioasa a lui Omar Hayssam, dar scandalul a atins punctul culminant cand candidata preferata de Basescu, Elena Udrea, a acuzat personal din SIE ca s-a implicat in campania electorala.

Presedintele Traian Basescu, in direct la B1TV, de la ora 20.00

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistei Madalina Puscalau, la emisiunea Buna seara Romania, de la B1Tv, incepand cu ora 20.

LIVE BLOG Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai importante evenimente

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii isi aleg un nou presedinte pe 2 noiembrie. Urmariti aici transmisiunea intregii zile in format live blog, pentru a fi la curent cu toate informatiile, prezenta la vot si incidentele.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum poti raporta orice incident electoral de duminica printr-o aplicatie mobila

Duminica sunt alegeri prezidentiale 2014. La fiecare tur de scrutin, fraudele au variat de la votul multiplu lap turismul electoral. O aplicatie te face observator electoral si iei procesul in mainile tale.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Daca as fi aparut alaturi de Tiberiu Nitu cumparandu-ne posete scumpe, cred ca era o problema grava

Premierul Victor Ponta a comentat ultimele acuzatii ale presedintelui Traian Basescu si ale Elenei Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, referitoare la implicarea serviciilor secrete in campania electorala, precizand ca seful statului nu poate sa faca asemenea aprecieri. Totodata, seful Executivului a spus ca era o problema grava daca ar fi aparut la cumparaturi alaturi de procurorul general, Tiberiu Nitu.

Reactii dupa arestarile GREILOR din Dosarul Microsoft. Ce a declarat presedintele Traian Basescu

Apar tot mai multe reactii la varful clasei politice in ceea ce priveste dosarul Microsoft. in timp ce Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )