Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu, in direct la B1TV, de la ora 20.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, in direct la B1TV, de la ora 20.00

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistei Madalina Puscalau, la emisiunea Buna seara Romania, de la B1Tv, incepand cu ora 20. continuă pe Adevărul

Basescu, in direct la B1TV:Ponta, cel mai mare dusman al democratiei dintre candidati

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistei Madalina Puscalau, la emisiunea Buna seara Romania, de la B1Tv, incepand cu ora 20.

Basescu:Nu stau cu caciula intinsa la Ponta pentru o casa. El a pregatit o vila pentru fundatia Dacianei Sarbu

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1TV, ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala. Seful statului a vorbit si despre casa de protocol pe care a solicitat-o Guvernului, spunand ca vila de la Snagov a fost pregatita pentru fundatia Dacianei Sarbu.

Reactii dupa arestarile GREILOR din Dosarul Microsoft. Ce a declarat presedintele Traian Basescu

Apar tot mai multe reactii la varful clasei politice in ceea ce priveste dosarul Microsoft. in timp ce Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu.

Traian Basescu la B1Tv: Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina.

Premierul Ponta il lasa pe presedintele Traian Basescu fara vila de la Snagov: O sa-i gasim o locuinta mai modesta

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a respins propunerea RA-APPS de a i se da sefului statului casa de la Snagov, imobil ce va fi dat in folosinta unei fundatii. Daca are mare nevoie de o locuinta, o sa-i gasim o locuinta . ) mai modesta, a adaugat Ponta, miercuri seara, la un post TV. Acesta a explicat si ce parere are despre proiectul colegului sau Serban Nicolae de a pune botnita jurnalistilor, dar si de dosarul EADS.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Traian Basescu: Este clar ca serviciile s-au implicat in campania electorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a declarat ca justitia a inlocuit campania electorala, in conditiile in care candidatii la alegerile prezidentiale sunt foarte slabi.

LIVE TEXT Traian Basescu: Justitia e libera de presiuni. Dosarul Microsoft este un dosar romanesc. Niciodata nu am primit vreo informatie de la SIE despre Microsoft

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala, informeaza B1. Nu vreau sa fiu un jucator in campanie. Mi-am anuntat doar sprijinul pentru Elena Udrea, candidatul PMP, si in rest nu ma intereseaza. Sunt tinta atacurilor tuturor. Liberalii si pesedistii invitati in emisiuni ma ataca, a spus seful statului.

VIDEO. Traian Basescu: Justitia e libera de presiuni. Dosarul Microsoft este un dosar romanesc. Niciodata nu am primit vreo informatie de la SIE despre Microsoft

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala, informeaza B1. Nu vreau sa fiu un jucator in campanie. Mi-am anuntat doar sprijinul pentru Elena Udrea, candidatul PMP, si in rest nu ma intereseaza. Sunt tinta atacurilor tuturor. Liberalii si pesedistii invitati in emisiuni ma ataca, a spus seful statului.

Traian Basescu: Serviciile secrete s-au implicat in campanie, desi pe 10 septembrie am atentionat sa nu o faca. Voi avea o discutie luni, dupa primul tur (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala, desi i-a chemat la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )