Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alegeri SUA 2016. Familia Simpson il ironizeaza pe Donald Trump si o sprijina pe Hillary Clinton VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Familia Simpson il ironizeaza pe Donald Trump si o sprijina pe Hillary Clinton VIDEO

Marge si Homer Simpson, protagonistii serialului animat Familia Simpson/ The Simpsons, s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton la urmatoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite, potrivit unui nou videoclip lansat de 20th Century Fox. Acel clip independent, intitulat 3am, a fost publicat pe YouTube, informeaza bbc. com. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, transmite AFP, preluata de dhnet. be.

Alegeri SUA 2016. De ce vrea Vladimir Putin ca Donald Trump sa ajunga seful Casei Albe

Liderul Federatiei Ruse isi doreste ca parteneri de discutie la nivel international politicieni cu care sa poata ajunge rapid la o intelegere si care sa nu puna prea mare pret pe valorile democratice.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se confrunta pe tema Rusiei si a statutului musulmanilor in America

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite , in care se confrunta democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, a fost marcata in weekend de acuzele privind presupusa influenta a Rusiei pe scena politica americana si locul musulmanilor in SUA.

Alegeri SUA 2016. Miliardarul Warren Buffett ii cere lui Donald Trump sa-si faca publica situatia financiara VIDEO

Miliardarul Warren Buffett l-a criticat luni pe republicanul Donald Trump din cauza refuzului acestuia de a face publice informatii legate de taxe, falimentul unor afaceri si atacul sau la adresa familiei unui soldat american musulman mort in Irak. in plus el cere lamuriri privind documentele care sugereaza ca Trump ar fi scapat de armata folosind o scutire medicala.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton vrea sa recupereze voturile muncitorilor albi, tentati aparent de promisiunile lui Trump

Candidata Partidului Democrat american la presedintia SUA, Hillary Clinton, si sotul ei, ex-presedintele Bill Clinton, strabat in acest weekend asa-numitul Rust Belt american, care se intinde pe o distanta de aproape 1. 000 km, de la Philadelphia la Columbus, capitala statului american Ohio, cu scopul de a nu abandona voturile electoratului muncitor alb republicanului populist Donald Trump, informeaza AFP, preluata de agerpres. ro.

Alegeri SUA 2016. Calculatoarele echipei de campanie a lui Clinton, piratate in atacurile cibernetice asupra democratilor

Reteaua de calculatoare folosita de echipa de campanie a candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a fost piratata in cadrului unui atac cibernetic mai amplu asupra organizatiilor politice ale Partidului Democrat, au declarat pentru Reuters surse apropiate cazului.

Hillary Clinton si Donald Trump, parodiati in Familia Simpson: Marge si Homer s-au pus de acord si au anuntat pe cine vor vota (VIDEO)

Cunoscutul serial american Familia Simpson intervine in campania electorala din SUA. Marge si Homer Simpson s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton potrivit.

Michael Moore expune motivele pentru care crede ca Donald Trump va castiga alegerile din SUA (VIDEO)

Documentaristul american Michael Moore este convins ca Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale din SUA, chiar daca acest lucru nu-i este pe plac. Michael Moore spunea ca magnatul american va.

Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, se teme ca votul sa nu fie aranjat si o compara pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, cu diavolul. Trump a sugerat, la un miting electoral in Ohio, ca alegerile din noiembrie ar putea fi fraudate, precizand ca a auzit multe despre asta, fara sa poata oferi insa vreo dovada, noteaza BBC.

Sondaj: Hillary Clinton il devanseaza cu 7% pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, informeaza AFP, potrivit Agerpres. La finalul Conventiei Partidului Republican, care s-a desfasurat chiar inaintea celei a Partidului Democrat, Trump si Clinton se aflau la egalitate in sondajele de opinie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )