Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se afla pe teren minat in scandalul e-mailurilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se afla pe teren minat in scandalul e-mailurilor

Concluziile dure trase de FBI in urma anchetei privind scandalul e-mailurilor in care a fost implicata Hillary Clinton ar putea fi transformate de republicani in munitia perfecta pentru castigarea cursei prezidentiale. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. FBI recomanda ca Hillary Clinton sa nu fie urmarita penal in scandalul e-mailurilor

Biroul Federal de Investigatii si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de e-mail, si a transmis dosarul justitiei, recomandand ca democrata care vizeaza sefia Casei Albe sa nu fie urmarita penal, relateaza agentiile de presa.

Alegeri SUA 2016. FOTO Donald Trump provoaca un nou scandal dupa ce a folosit Steaua lui David intr-un mesaj in care o ataca pe Hillary Clinton

Candidatul republican la Casa Alba Donald Trump a provocat un val de indignare dupa ce postat pe Twitter un montaj foto in care o acuza pe rivala sa democrata Hillary Clinton ca este corupta si in care apare o stea cu sase colturi, relateaza AFP.

Donald Trump acuzat de antisemitism: Candidatul la presedintia SUA o acuza pe Hillary Clinton de coruptie folosind un afis cu steaua lui David (FOTO)

Candidatul republicanilor la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, s-a lansat intr-o serie de atacuri asuprea contracandidatei sale Hillary Clinton, numind-o cel mai corupt candidat din.

Falsa moarte a hackerului Guccifer. Cum a fost folosit romanul intr-o petarada mediatica legata de Hillary Clinton si FBI

Informatii despre disparitia sau moartea romanului Guccifer au fost vehiculate pe parcursul ultimelor zile in SUA si au fost puse in legatura cu o presupusa lichidare a hackerului pentru a bloca o ancheta FBI in ceea ce o priveste pe Hillary Clinton.

Casa Alba: Presedintele Obama nu va discuta despre ancheta FBI cu Hillary Clinton

Reprezentantii Administratiei Prezidentiale SUA au anuntat marti ca presedintele Barack Obama nu are de gand sa discute cu democrata Hillary Clinton despre ancheta FBI care o vizeaza, in ceea ce priveste serverul privat de mail folosit in timpul mandatului de secretar de stat.

SUA: FBI recomanda sa nu se inceapa urmarirea penala a lui Hillary Clinton in scandalul emailurilor

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat marti ca si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de.

Ce recomanda FBI in cazul Hillary Clinton, dupa finalizarea anchetei

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat marti ca si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de email, si a transmis dosarul justitiei, recomandand ca actuala candidata democrata la presedintia SUA sa nu fie urmarita penal, relateaza Reuters, DPA si AFP, citate de Agerpres.

Wikileaks a publicat mailurile trimise de Hillary Clinton in perioada Razboiului din Irak

WikiLeaks a publicat mai mult de 1. 000 de mailuri extrase de pe serverul privat al lui Hillary Clinton, din perioada in care a fost secretar de stat. Toate sunt legate de Razboiul din Irak. Site-ul a publicat pe Twitter un link catre 1. 258 de mailuri pe care candidata democrata la presedintia Statelor Unite le-a trimis [].

Obama face campanie pentru Hillary Clinton

FBI a facut publice concluziile anchetei asupra afacerii e-mailurilor profesionale trimise de Hillary Clinton prin mesageria personala cand era secretar de stat. Nu poate fi acuzata in justitie, dar dosarul ramane devastator din punct de vedere politic in acest an electoral.

Hillary Clinton scapa basma curata! FBI nu va aduce acuzatii impotriva fostei sefe a diplomatiei americane (VIDEO)

Candidata democrata Hillary Clinton poate respira usurata. Directorul FBI, James Comey, a anuntat ca Biroul Federal de Investigatii nu va aduce acuzatii impotriva fostei sefe a diplomatiei americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )