Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alegeri SUA 2016. Portret de presedinte: Despre ambitia implacabila si incercarile lui Hillary Clinton

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Portret de presedinte: Despre ambitia implacabila si incercarile lui Hillary Clinton

Hillary Clinton a revendicat marti victoria la primarele democrate cu prilejul unui discurs la New York, insistand asupra caracterului istoric al investiturii sale pentru a reprezenta Partidul Democrat la alegerile prezidentialele din 8 noiembrie. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut, atunci cand vorbesc despre viitorul economiei SUA, potrivitMarketWatch

Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut atunci cand vorbesc despre viitorul economiei americane, niciunul dintre ei neavand un plan clar pentru crearea de locuri de munca bine platite in sectorul privat, intr-un an in care alegatorii asteapta idei indraznete, potrivit unei analize MarketWatch.

Alegeri SUA 2016. Julian Assange acuza Google ca este direct implicat in campania lui Hillary Clinton

Avertizorul de integritate Julian Assange, aflat la originea scandalului WikiLeaks, o scurgere masiva de documente despre acte de coruptie, spionaj si incalcari ale drepturilor omului in lume, a acuzat gigantul de internet Google ca este direct implicat in campania prezidentiala a fostei prime doamne si secretar de Stat a SUA Hillary Clinton.

ALEGERI LOCALE 2016. AFP scrie despre Chereches, primarul ales din inchisoare

Agentia France Presse AFP) scrie despre cazul lui Catalin Chereches, edilul din Baia Mare, ales pentru un nou mandat chiar daca este in arest preventiv.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se apropie de investitura dupa victoria in Puerto Rico

Hillary Clinton a castigat duminica alegerile primare democrate in insula Puerto Rico, apropiindu-se de majoritatea necesara de delegati pentru obtinerea investiturii la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

ALEGERI LOCALE 2016. Ion Iliescu: Trebuie sa asiguram o deschidere spre mai bine, spre nou

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a ajuns duminica, in jurul orei 12. 05, la sectia de votare organizata la Liceul Energetic din Capitala, pentru a-si exercita dreptul la vot.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Teleorman

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016, aspirantii la functia de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman se afla pe prima pozitie a listelor de candidaturi depuse de fiecare partid. Actualul presedinte al CJ Teleorman, Adrian Gadea PSD) spera la un al doilea mandat.

Alegeri locale 2016 Bistrita. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Nu mai putin de 10 oameni politici din Bistrita candideaza pentru fotoliul de primar la alegeri locale 2016. Printre candidati se numara primarul in functie, un fost primar, un deputat, fostul presedinte de Consiliu Judetean, dar si doi oameni de afaceri. De asemenea, anul acesta candideaza si un independent, sustinut de M10.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bihor

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor. Candidatul PNL, Mircea Malan si Ioan Mang, presedintele PSD si fost Ministru al Educatiei prins ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, sunt principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Bihor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Cluj

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj. Candidatul PNL, Alin Tise, finul primarului Emil Boc, si politicianul propus de PSD, deputatul Cornel Itu, sut principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Cluj.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Brasov

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016 din Brasov au depus liste pentru Consiliul Judetean noua formatiuni politice. Functia de presedinte al CJ Brasov si-i disputa PSD si PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )