Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alegeri SUA 2016. Schimbare de macaz pentru Donald Trump: Regret ca nu am ales mereu cuvintele potrivite

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Schimbare de macaz pentru Donald Trump: Regret ca nu am ales mereu cuvintele potrivite

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, si-a exprimat regretul pentru unele declaratii facute in trecut, fara a oferi exemple, marcand o posibila schimbare de atitudine pentru magnat care in trecut isi apara ferm declaratiile considerate jignitoare sau controversate. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si-a prezentat programul antiterorist. Imigrantii ar urma sa treaca printr-un proces de examinare extrema

Donald Trump a vorbit, luni seara, despre programul sau de a lupta impotriva terorismului, in cazul in care ar urma sa fie ales presedinte al Statelor Unite, la alegerile din 8 noiembrie. Magnatul american propune un sistem de examinare rigid al imigrantilor si o cooperare stransa cu aliatii din NATO si cu Rusia in lupta impotriva Statului Islamic, conform ABC News si CNN.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Alegeri SUA 2016.Victimele sexuale ale lui Bill Clinton ameninta campania lui Hillary

Democratii se asteapta la atacuri murdare din partea republicanului Donald Trump la adresa candidatei lor, astfel ca vor sa o pregateasca temeinic pentru prima dezbatere prezidentiala cu el.

Umilinta in public pentru Donald Trump! O statuie nud a republicanului a fost expusa la New York (FOTO)

Candidatul pentru Casa Alba Donald Trump a fost umilit joi, la New York, dupa ce i s-a facut o statuie nud, care a fost ulterior distrusa de autoritati, potrivit stiripesurse. ro. Trump era reprezentat cu.

Umilinta in public pentru Donald Trump! O statuie nud a republicanului a fost expusa la New York (FOTO, VIDEO)

Candidatul pentru Casa Alba Donald Trump a fost umilit joi, la New York, dupa ce i s-a facut o statuie nud, care a fost ulterior distrusa de autoritati, potrivit rt. com. Trump era reprezentat cu.

Lovitura pentru Donald Trump. Seful sau de campanie a demisionat (VIDEO)

Paul Manafort, seful campaniei electorale a lui Donald Trump a demisionat vineri, anunta Politico. com. Acest lucru are loc in contextul in care in ultimul timp au avut loc mai multe.

Alegeri SUA 2016.Fundatia Clinton a angajat o firma de securitate, pe fondul suspiciunilor ca a fost tinta unui atac cibernetic

Clinton Foundation, organizatia neguvernamentala infiintata de Bill si Hillary Clinton, a angajat firma de securitate FireEye pentru a examina sistemul informatic, dupa ce au fost descoperite indicii care semnaleaza prezenta unor hackeri, potrivit unor surse familiare cu situatia, informeaza Reuters.

Donald Trump face schimbare dupa schimbare dupa picajul din sondaje. Republicanul si-a schimbat managerul de campanie

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, pare ca adopta orice strategie ii pica in mana dupa recentul picaj in sondaje in fata rivalei sale, democrata.

Donald Trump, schimbare radicala de pozitie privind NATO

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut luni in statul Ohio un discurs pe teme de politica externa, in care a revenit asupra unei pozitii deja exprimate fata de.

Michael Roth respinge declaratiile lui Donald Trump referitoare la politica Angelei Merkel

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a ignorat faptele cu declaratia sa conform careia politica usilor deschise pentru refugiati a cancelarului german Angela Merkel a avut drept rezultat o crestere masiva a criminalitatii, a declarat astazi ministrul german al afacerilor europene, Michael Roth, intr-un interviu acordat Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )