Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE in care America isi va afla noul presedinte. Care au fost atacurile din ultimele zile de campanie

Antena3 Antena3,
ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE in care America isi va afla noul presedinte. Care au fost atacurile din ultimele zile de campanie

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta. continuă pe Antena3

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE. Obama si Romney sunt despartiti de un procent in sondaje

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

ALEGERI SUA: de ce Obama este alegerea mai inteleapta. Ce opinie ai?

Barack Obama ar fi alegerea mai inteleapta pentru presedintia Statelor Unite, aflate inca in criza economica, potrivit unui editorial publicat de prestigiosul cotidian Financial Times FT), principalul argument fiind impredictibilitatea candidatului.

Alegeri SUA Obama si Romney, cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri

Presedintele in exercitiu, Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney erau aproape la egalitate cu 48 de ore inainte de alegerile din SUA, in conformitate cu doua sondaje publicate duminica, relateaza AFP.

Cifrele nu mint: Steaua este echipa cea mai puternica din Liga 1

Statisticile onlinesport arata cele mai bune cifre pentru Steaua, cote pe care pana acum in 14 etape nici o alta echipa din Liga 1 nu le-a atins.

Cine este primul client Vodafone care si-a cumparat iPhone 5.

Primul client Vodafone care a intrat in posesia iPhone 5 lucreaza in domeniul cinematografiei si este fan inrait al telefoanelor Apple si al sistemului de operare iOS. Capital a stat de vorba cu primul roman care a cumparat telefonul iPhone 5 de la Vodafone. Numele lui este Cosmin Cucu, are 34 de ani si lucreaza in domeniul cinematografiei. Am venit cu gandul sa imi iau iPhone de 64 de GB. Cititi mai multe pe Capital. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )