Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Alegerile locale din Ucraina vor avea loc dupa 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegerile locale din Ucraina vor avea loc dupa 2015

Alegerile locale in estul Ucrainei vor fi organizate dupa 2015, a declarat astazi presedintele francez Francois Hollande la sfarsitul unui summit cvadripartit la Paris, respingand desfasurarea unui scrutin programat la 18 octombrie de separatistii prorusi, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mariano Rajoy a anuntat cand vor avea loc alegerile parlamentare in Spania

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat, joi seara, ca alegerile parlamentare vor avea loc in 20 decembrie.

Vasile Blaga: La alegerile locale va fi o batalie in doi: PNL si PSD. Ce spune despre sansele partidelor mici

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, vineri, la Vaslui, ca lupta electorala de la alegerile locale din vara anului viitor se va duce, cu exceptia UDMR in anumite comunitati.

Veste salvatoare pentru bucuresteni. Vor avea caldura si apa calda

Directorul general al ELCEN, Marcel Octavian Nicolaescu, a declarat marti ca Electrocentrale Bucuresti a convenit cu Romgaz sa esaloneze datoriile. Bucurestenii vor avea astfel caldura si apa calda de la 16.

PNL Alba vrea sa castige 70 din 78 de functii de primar la alegerile locale din 2016

PNL Alba si-a propus sa castige minimum 70 de primarii si cel putin 25 din cele 32 de locuri in Consiliul Judetean. La ora actuala, PNL are 61 de primari proveniti din cele doua partide care au fuzionat.

Merkel, Putin si Hollande, discutii la nivel inalt pentru rezolvarea crizelor din Ucraina si Siria

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Frantei, Francois Hollande si omologul sau rus, Vladimir Putin, au purtat discutii, la Paris, pe tema solutionarii crizei din Ucraina si a conflictului din Siria.

Discutii aprinse intre liderii europeni si Vladimir Putin, pentru situatia din Ucraina

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat vineri seara, la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre.

Reuniune intre Merkel, Hollande, Putin si Poroshenko pe tema conflictului din Ucraina/ Hollande: Procesul de pace de la Minsk probabil nu se va incheia pana la sfarsitul anului/ Merkel: Nu vom face concesii Rusiei

Va lua timp sa organizezi alegeri in Ucraina care sa respecte standardele internationale iar, ca urmare a acestui lucru, asa-numitul proces de pace de la Minsk cel mai probabil nu va fi incheiat pana la sfarsitul anului, a declarat vineri presedintele francez Francois Hollande, potrivit Reuters. La randul sau, cancelarul german Angela Merkel a declarat ca tarile occidentale nu vor face concesii Rusiei in criza ucraineana cu scopul de a-i castiga sprijinul pentru o solutie politica in Siria, subliniind ca cele doua crize nu au nimic de-a face una cu alta.

Romanii vor avea contoare inteligente de curent

Primele 30. 000 de contoare inteligente au inceput sa fie montate in casele romanilor. Clientii vor putea vedea consumul real de energie electrica iar pe viitor, cu ajutorul unor aplicatii, vor sti cat consuma.

MS: Si copiii vor avea card de sanatate. De cand intra in vigoare acesta

Cardul de sanatate ar putea fi extins si pentru copiii cu varsta intre 0 si 18 ani, iar acesta ar putea fi emis cel mai probabil din 2016, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Vreau sa extinde.

Conflictul din Ucraina: Francois Hollande spune ca procesul de pace de la Minsk probabil nu se va incheia pana la sfarsitul anului

Va lua timp sa organizezi alegeri in Ucraina care sa respecte standardele internationale iar, ca urmare a acestui lucru, asa-numitul proces de pace de la Minsk cel mai probabil nu va fi incheiat pana la sfarsitul anului, a declarat vineri presedintele francez Francois Hollande, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )