Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegerile parlamentare vor fi monitorizate in timp real. Sistemul va detecta votul multiplu

România Liberă România Liberă,
 Alegerile parlamentare vor fi monitorizate in timp real. Sistemul va detecta votul multiplu

Alegerile parlamentare de duminica vor fi monitorizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) cu ajutorul a 19. 000 de tablete care vor detecta orice tentativa de vot multiplu si vor filma numaratoarea voturilor incepand cu ora 21. 00, dupa inchiderea sectiilor de votare. continuă pe România Liberă

Andra NU va vota la alegerile parlamentare. Care este MOTIVUL invocat de artista

Romanii vor iesi duminica la vot pentru a-si exprima optiunea cu privire la alegerile parlamentare. Vor fi si romani care nu vor putea vota, iar printre acestia se numara si Andra. Artista.

Peste 7.400 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile parlamentare

Peste 7. 400 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota, duminica, cand vor avea loc alegerile parlamentare, potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Cristina Cirlan.

Cine are dreptul sa voteze la alegerile parlamentare in strainatate. Documentele necesare, in functie de tara

La alegerile parlamentare din 11 decembrie pot vota, in diaspora, doar romanii cu rezidenta in strainatate. in cazul acestora, actele doveditoare ale rezidentei difera de la o tara la alta.

Un numar de 7.432 de detinuti cu drept de vot au facut cerere pentru a vota la alegerile parlamentare

Un numar de 7. 432 de detinuti cu drept de vot au facut cerere pentru a vota la alegerile parlamentare de duminica, pentru ei urmand sa fie asigurate urne speciale, a declarat, sambata, pentru News. ro, Cristina Cirlan, purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP).

VIDEO. Catalin Chereches, aflat in arest la domiciliu, indeamna electoratul sa voteze PNL la alegerile parlamentare

Presedintele PNL Maramures Mircea Dolha a postat, vineri, un mesaj video, pe pagina sa de Facebook, in care apare alaturi de primarul Catalin Chereches. Cel din urma indeamna electoratul sa ii voteze, duminica, la alegerile parlamentare, pe candidatii liberali care l-au sustinut cand i-a fost greu, printre care si mama sa.

Anunt important din partea CNSAS: Sase candidati in alegerile parlamentare au calitatea de colaborator sau lucrator al fostei Securitati

Lovitura de teatru in prag de alegeri pentru sase candidati de pe listele de la alegerile parlamentare. 6 candidati aflati pe listele partidelor au fost colaboratori sau lucratori ai fostei Securitati,.

Concluzie CNSAS: Sase candidati la alegerile parlamentare au colaborat cu Securitatea. Printre ei se afla si artistul Gheorghe Turda

Date privitoare la un numar de 5. 164 de candidati la alegerile parlamentare au fost transmise Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) de birourile electorale judete din sase judete, se arata intr-un comunicat de presa CNSAS remis redactiei Romania Libera.

Sistem informatic de impiedicare a votului multiplu si de centralizare a rezultatelor: Alegerile parlamentare sunt monitorazate de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale

Masuri speciale pentru o cat mai buna desfasurare a alegerilor! Serviciul de Telecomunicatii Speciale implementeaza si la acest scrutin sistemul informatic de impiedicare a votului multiplu si.

Masuri de paza si protectie la alegerile parlamentare. Jandarmii supravegheaza toate zonele intens circulate

Jandarmeria Romana a dispus intensificarea masurilor si suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranta si liniste publica, la nivel national, cu ocazia desfasurarii alegerilor parlamentare.

Ghid practic pentru alegerile parlamentare: unde poti vota, ce e interzis in cabina de vot si cum va fi vremea duminica

Weekend Adevarul va spune tot ce trebuie sa stiti despre alegerile de duminica: unde puteti vota, ce acte sunt necesare, care este programul la urne si ce e interzis sa faceti in cabina de vot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )