Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALERTA DE BOMBA intr-o gara din Madrid

Antena3 Antena3,
ALERTA DE BOMBA intr-o gara din Madrid

Gara Atocha din Madrid, unde au avut loc atentatele din 11 martie 2004, a fost evacuata vineri dupa ce un barbat pretindea in mod fals ca se va arunca in aer, autoritatile stabilind ca nu avea asupra sa nicio. continuă pe Antena3

O fetita romanca a unei familii fara adapost a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a unei familii fara adapost a murit in Gara Flandres din orasul francez Lille, relateaza La Voix du Nord. Un echipaj al ambulantei a fost solicitat, joi dupa-amiaza, in.

O fetita romanca de doi ani a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, informeaza site-ul publicatiei La Voix du Nord, citat de Mediafax. Copilul era al unei familii fara adapost.

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit in bratele mamei sale, intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit, joi, in bratele mamei sale, in zona Garii Flandres din orasul francez Lille, scrie lavoixdunord. fr. Medicii sositi la fata locului au incercat fara.

O fetita romanca in varsta de doi a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, copilul fiind al unei familii fara adapost. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Atac cu focuri de arma, intr-un apartament din Pitesti, in noaptea de Revelion

Un atac cu focuri de arma a avut loc in noaptea de Revelion intr-un apartament din Pitesti. Nu au fost persoane ranite in incident, precizeaza autoritatile. Politistii au deschis un dosar penal pentru.

Atac cu bomba intr-un centru islamic: 23 de morti si sute de posibil raniti

23 de oameni au fost ucisi in Yemen miercuri, dupa un atac suicidal cu bomba la un centru cultural din orasul Ibb. Sute de oameni participau la aniversarea zilei de nastere a profetului Mohammed.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )