Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita romanca de doi ani a murit intr-o gara din Franta

România Liberă România Liberă,
O fetita romanca de doi ani a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, informeaza site-ul publicatiei La Voix du Nord, citat de Mediafax. Copilul era al unei familii fara adapost. continuă pe România Liberă

O fetita romanca in varsta de doi a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, copilul fiind al unei familii fara adapost. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

O fetita romanca a unei familii fara adapost a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a unei familii fara adapost a murit in Gara Flandres din orasul francez Lille, relateaza La Voix du Nord. Un echipaj al ambulantei a fost solicitat, joi dupa-amiaza, in.

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit in bratele mamei sale, intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit, joi, in bratele mamei sale, in zona Garii Flandres din orasul francez Lille, scrie lavoixdunord. fr. Medicii sositi la fata locului au incercat fara.

Un copil de doi ani si-a ucis mama cu un pistol

Un copil in varsta de doar doi ani si-a ucis marti, accidental, mama. Femeia si copilul se aflau intr-un supermarket, cand copilul a luat pistolul mamei sale din poseta si a impuscat-o mortal, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Accidentul a avut loc intr-un supermarket WalMart din orasul Hayden, in statul american Idaho, a confirmat politia intr-un comuncat.

Un copil de doi ani din SUA si-a impuscat mortal mama

Un copil de doi ani din Statele Unite ale Americii si-a ucis accidental mama, intr-un incident care ridica din nou problema accesului prea usor la armele de foc. Tragedia s-a petrecut intr-un centru comercial din.

ALERTA DE BOMBA intr-o gara din Madrid

Gara Atocha din Madrid, unde au avut loc atentatele din 11 martie 2004, a fost evacuata vineri dupa ce un barbat pretindea in mod fals ca se va arunca in aer, autoritatile stabilind ca nu avea asupra sa nicio.

O femeie din SUA a murit dupa ce fiul ei de doi ani a impuscat-o accidental

O femeie de 29 de ani din Statele Unite a fost impuscata mortal, din greseala, de catre copilul ei in varsta de 2 ani, dupa ce acesta a gasit in poseta mamei un pistol, informeaza BBC.

Dambovita: Un barbat a murit intr-un accident de masina, cand venea de la priveghiul tatalui sau

Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, in judetul Dambovita. Politistii spun ca venea de la priveghiul tatalui sau si plecase la cumparaturi pentru inmormantare si a adormit la volan, relateaza Mediafax.

VIDEO. CHINA: Tragedie de Anul Nou, la Shanghai. 35 de oameni au murit intr-o ambuscada

Peste 35 de persoane au fost ucise si alte 42 ranite intr-o busculada produsa in noaptea de Anul Nou, la Shanghai, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )