Libnet.ro
UNICEF

18:45

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit in bratele mamei sale, intr-o gara din Franta

Antena3 Antena3,
O fetita romanca in varsta de doua luni a murit in bratele mamei sale, intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit, joi, in bratele mamei sale, in zona Garii Flandres din orasul francez Lille, scrie lavoixdunord. fr. Medicii sositi la fata locului au incercat fara. continuă pe Antena3

O fetita romanca in varsta de doi a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, copilul fiind al unei familii fara adapost. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Franta: O fetita roma de doua luni si jumatate a murit in gara Lille-Flandres. Familia sa, originara din Romania, traia pe strazi

O fetita roma de doua luni si jumatate a murit joi seara in gara din Lille-Flandres, anunta publicatia franceza La Voix du Nord.

O fetita romanca a unei familii fara adapost a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a unei familii fara adapost a murit in Gara Flandres din orasul francez Lille, relateaza La Voix du Nord. Un echipaj al ambulantei a fost solicitat, joi dupa-amiaza, in.

O fetita romanca de doi ani a murit intr-o gara din Franta

O fetita romanca de doi ani a decedat in Gara Flandres din orasul francez Lille, informeaza site-ul publicatiei La Voix du Nord, citat de Mediafax. Copilul era al unei familii fara adapost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )