Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA in Bucuresti: Linia tramvaiului 41 este BLOCATA!

B1 B1,
ALERTA in Bucuresti: Linia tramvaiului 41 este BLOCATA!

UPDATE: Un barbat de 90 de ani a fost ranit, miercuri, dupa ce a fost surprins si accidentat de un tramvai, pe Bulevardul Averescu din Capitala. Circulatia tramvaielor pe sensul catre Piata Presei a fost. continuă pe B1

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

Accident grav in Capitala. Un barbat de 90 de ani a fost lovit de tramvaiul 41. Circulatia este blocata

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, in jurul orei 08:40, pe ambele sensuri, la intrarea pe Bulevardul Marasti, din cauza unui accident. La fata locului au sosit echipele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )