Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alerta in Capitala: Barbat care a agresat o fata de 16 ani in scara unui bloc, cautat de politisti(VIDEO)

B1 B1,
Alerta in Capitala: Barbat care a agresat o fata de 16 ani in scara unui bloc, cautat de politisti(VIDEO)

Alerta in Capitala. O fata de 16 ani a trecut prin clipe cumplite. Adolescenta a fost abuzata in scara blocului de un individ de 30 de ani. Barbatul s-a napustit asupra fetei, in timp ce aceasta astepta. continuă pe B1

Elevul de 16 ani care a lovit intentionat un politist cu masina ramane in arest. Omul legii a avut nevoie de 6 zile de ingrijiri medicale

Un elev a lovit intentionat cu masina la inceputul acestui an un agent de politie pe strada Bucura din Craiova. Baiatul de 16 ani a fost arestat si trimis in judecata pentru ultraj si conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

Ovidiu Lipan Tandarica, dezvaluire inedita: M-am indragostit la 16 ani si ...

Dezvaluire inedita facuta de Ovidiu Lipan Tandarica. Muzicianul a marturisit ca s-a indragostit slsa 16 ani si s-a casatorit cu acea femeie. Din mariajul lor a rezultat si un copil. M-am cam indr.

Alerta in Neamt: Politia cauta un barbat care si-a injunghiat toata familia. Au fost mobilizate trupe speciale

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Agapia, judetul Neamt, este cautat de politisti dupa ce si-a injunghiat atat sotia, cat si pe cei doi socri. Pe fondul unor conflicte mai vechi, un.

Privea atent la un barbat care voia sa se sinucida si a intrat in masina de politie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O masina de Politie si o autoutilitara SMURD au fost avariate in timp ce se aflau la o interventie intr-un caz de tentativa de suicid. Un sofer care se uita sa vada ce face barbatul aflat pe pod a lovit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )