Libnet.ro
UNICEF

08:45

ALERTA METEO: Anul 2019 incepe cu o SCHIMBARE radicala a vremii! Atentie mare, romani: JUDETELE afectate

B1 B1,
ALERTA METEO: Anul 2019 incepe cu o SCHIMBARE radicala a vremii! Atentie mare, romani: JUDETELE afectate

Noul an incepe capricios din punct de vedere meteorologic. Temperaturile vor fi usor peste normalul perioadei, iar preciptatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, transmite ANM. Transilvania. Pe. continuă pe B1

Care este karma fiecarei persoane in anul 2019

Numerologul Anatol Basarab a vorbit in emisiunea Dar si har despre ce va aduce anul 2019, din punct de vedere numerologic. Oamenii se grupreaza in categorii si atunci au lucruri comune. Cifra.

Cat tine prohibitia la pescuit in anul 2019. Reguli stricte pentru pescarii care vor vizita Delta Dunarii

Autoritatile au publicat proiectul de ordin privind stabilirea perioadelor de prohibitie a pescuitului in anul 2019. in Delta Dunarii, o importanta specie de peste va avea regimul catchrelease.

Editie speciala 360 de grade: Anul 2019. Anumite lucruri se vor schimba radical. Luptati pentru ceva (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Ruxandra Benga, Ingrid Baciu si Marian Golea, despre anul 2019, un an numerologia 3, un an al.

Anul 2019, luna si aventura. Topul celor mai tari destinatii de vacanta FOTO

Fie ca sunteti interesati de spiritualitate sau de istorie, sunteti gurmanzi inraiti ori, pur si simplu, vreti sa va relaxati la marginea apelor turcoaz sau sa cuceriti un nou varf de munte, anul 2019 aduce posibilitati infinite calatorilor.

HOROSCOP. Politicienii, defavorizati in anul 2019. Marian Golea:Apropiatii se vor razbuna pe Dragnea

Astrologul si specialistul Feng Shui Marian Golea a vorbit in emisiunea Dar si Har despre secretele horoscopului chinezesc pentru anul 2019, care va fi anul Mistretului de.

HOROSCOP. Zodiile care pasesc cu stangul in 2019. incepe o saptamanade cosmar pentru ele

Prima saptamana din 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Vor avea zile grele. GEMENI- Simti o schimbare interioara. Este o perioada extrem de intensa pentru tine si nu faci fata.

VIDEO UPDATE Primele tari care au intrat n anul 2019 / Focuri de artificii spectaculoase n Noua Zeelanda, Sydney (Australia) si Hong Kong

Primul stat din lume care a schimbat anul a fost Kiribati. Kiritimati sau Insula Craciunului este un atol de corali din Oceanul Pacific, aflat in nordul Insulelor Teraina si parte a Republicii Kiribati. Ultimii care vor intra in 2019 vor fi cei din insulele Howland si Baker, la 26 de ore dupa cei din Kiribati. Site-ul timeanddate. com arata in timp real cum trec secundele pana la venirea Anului Nou pe toate continentele .

VIDEO Primele tari care au intrat n anul 2019 / Focuri de artificii spectaculoase n Noua Zeelanda, Sydney (Australia), Hong Kong sau Dubai

Primul stat din lume care a schimbat anul a fost Kiribati. Mai exact, cei din Kiritimati, sau Insula Craciunului - un atol de corali din Oceanul Pacific, parte a Republicii Kiribati - au intrat primii in 2019. Au urmat Noua Zeelanda, Australia, Thailanda, Hong Kong sau Dubai, care au marcat trecerea in noul an cu spectaculoase focuri de artificii. Ultimii care vor intra in 2019 vor fi cei din insulele Howland si Baker, la 26 de ore dupa cei din Kiribati. Site-ul timeanddate. com arata in timp real cum trec secundele pana la venirea Anului Nou pe toate continentele .

SCHIMBATI-VA VIATA iN ANUL 2019: inscrieti-va la LINK Academy cu doar 68euro pe luna (P)

Sfarsitul anului este cel mai bun moment sa tragem linie si sa analizam toti factorii care au stat la baza succeselor si insucceselor din anul pe care il lasam in urma. Acum este momentul ideal sa.

VIDEO UPDATE Insula Craciunului, prima care a intrat n anul 2019 / Noua Zeelanda, Sydney (Australia) si Hong Kong au trecut si ele n noul an, cu focuri de artificii spectaculoase

Kiritimati sau Insula Craciunului este un atol de corali din Oceanul Pacific, aflat in nordul Insulelor Teraina si parte a Republicii Kiribati. Insula este situata pe fusul orar UTC+14, astfel ca este prima suprafata de uscat locuita care serbeaza noul an, la ora 12. 00 ora Romaniei). Site-ul timeanddate. com arata in timp real cum trec secundele pana la venirea Anului Nou pe toate continentele UPDATE 15. 05 Sydney Australia) a intrat in 2019 cu un spectaculos foc de artificiiUPDATE 18. 10 Hong Kong a intrat in noul anUPDATE 19. 05 Thailanda a intrat in noul an cu un grandios foc de artificii organizat de-a lungul raului Chao Phraya din Bangkok.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )