Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete sunt in pericol pana pe 30 aprilie

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete sunt in pericol pana pe 30 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe fluviul Dunarea, in aval. continuă pe Antena3

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigoare, luni, pana la ora 21. 00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, precum si.

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete, duminica, de la ora 16.00. Pana la ora 23.00, 29 de judete sunt sub cod galben de vant si ploi

Hidrologii anunta cod portocaliu de inundatii, de duminica de la ora 16. 00, pana luni la aceeasi ora, pe raurile Viseu, Iza, Tur, Lapus, Crisul Repede, Crisul Negru, Crisul Alb si Somes, care traverseaza sapte judete. Pe alte zeci de rauri este cod galben, pana luni la ora 24. Totodata, 29 de judete sunt in continuare sub cod galben de vant puternic si ploi, pana la ora 23.

Alerta meteo pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru sapte judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor,.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila in urmatoarele.

Pericolul de inundatii pe Dunare se mentine: Cod portocaliu privind cresterea debitului apelor

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, avertizari cod galben si cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe fluviul Dunarea, in aval de Portile de Fier. Alerta vizeaza si judetul Calarasi.

Avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii in 27 de bazine hidrografice, pana luni la miezul noptii

Hidrologii au emis, sambata, avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pe rauri din 27 de bazine hidrografice, valabile pana luni la miezul noptii.

Complicata relatie a romanilor cu banii. Dragos Neacsu: Trebuie sa spargem niste mituri si sa privim adevarul in fata. Avem mai multe Romanii!

Trebuie sa privim adevarul in fata, spune Dragos Neacsu, unul dintre cei mai respectati administrator de fonduri din Romania, care a condus un proiect de cercetare sociologica al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania AAF), in colaborare cu Institutul de Studii Financiare ISF), care arata cata incredere au romanii in a-si plasa banii in diverse produse de economisire si de investire. Avem mai multe Romanii! Ideea e sa fim constienti de acest lucru. Avem mai multe Romanii din punctul de vedere al atitudinii fata de risc, al modului in care oamenii aleg sa se informeze- sau aleg sa NU se informeze, spune Neacsu. O discutie despre mituri, despre fricile romanilor, despre obiceiurile milenialilor legate de bani si despre multe altele.

Un eurodeputat explica de ce Chisinaul inca nu a primit prima transa din asistenta UE: Autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii

Prima transa din asistenta macrofinanciara de 100 de milioane de euro din partea Uniunii Europene nu a ajuns inca la Chisinau pentru autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii. Modificarea legislatiei electorale este unul din motivele pentru care plata primei transe a fost amanata de-a lungul ultimului an.

A fost injunghiata pe strada de un barbat care voia sa o jefuiasca: M-a injunghiat de mai multe ori in maini si picior. Avertizez...

O femeie a fost atacata in Dublin de un barbat care a vrut sa o jefuiasca. Acesta a injunghiat-o de mai multe ori. Atacul a fost surprins de o camera de supraveghere. A vrut sa-mi ia geanta, avea un cutit.

POLITICIAN UCIS LA SUCEAVA: Fostul viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit (VIDEO)

Crima infioratoare in judetul Suceava. Un fost viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit. Zamfir Barba a fost omort miercuri in apropiere de locuinta sa din Moara, localitate unde a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )