Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alerta meteo de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Moldovei si, respectiv, Cod galben de ceata si vizibilitate. continuă pe Antena3

Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de avertizari Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

METEO. Alerta de la meteo pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare nowcasting de vant puternic pentru sase judete din zona Moldovei, valabila pana la ora 16:30. Potrivit meteorologilor, in.

Meteo. Avertizari meteo pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile pe raza a opt judete din zona Moldovei, respectiv in localitati din.

Stiai? Care e originea numelor celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Celor 41 de judete li se adauga municipiul Bucuresti, care este resedinta judelului Ilfov.

De unde provin numele celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Denumirea judetuluiAlbavine de la culoarea alba a zidurilor cetatii.

Inspectorii antifrauda au sanctionat cu 1,2 milioane lei mai multe firme din domeniul alimentatiei publice

Inspectorii directiei Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au aplicat sactiuni totale de 1,2 milioane mai multor firme din domeniul alimentatiei publice, a anuntat astazi institutia.

Norul de praf saharian este deasupra Romaniei. in mai multe judete a plouat cu apa si noroi

Un nor de praf saharian a ajuns in Romania, iar in judetele din vestul tarii a plouat cu apa si noroi. Meteorologul de serviciu al Centrului Meteo Regional Banat Crisana, Robert Balazs, a declarat,.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Sibiu, Caras-Severin si.

Proteste la mai multe spitale din tara din cauza reducerii sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala protesteaza luni dimineata, in curtea unitatii medicale, reclamand reducerea sporurilor cu pana la 1. 700 de lei. Proteste au loc, la aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )