Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania. Care vor fi regiunile cele mai afectate...

B1 B1,
Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania. Care vor fi regiunile cele mai afectate...

Meteorologii au actualizat previziunile pentru urmatoarea perioada, anuntand ploi in majoritatea regiunilor. Astfel, in Muntenia, pana sambata, 22 septembrie, vremea va fi frumoasa si calda. Valorile. continuă pe B1

ALERTA MILITARA! PUTIN ameninta cu MASURI RADICALE: Vor fi resimtite de toti

Presedintele rus Vladimir Putin a promis o ancheta aprofundata dupa prabusirea avionului Il-20 si a avertizat totodata cu masuri suplimentare de securitate care vor fi resimtite de toti. Ministerul.

Care vor fi sarcinile noilor ministri din Guvernul Filip

Vicepresedintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari a anuntat care vor fi principalele sarcini ale noilor ministri inaintati in domeniile sanatatii si agriculturii. Potrivit lui, unul dintre scopuri este ca oamenii sa fie auziti, iar ritmurile de dezvoltare a domeniilor sa aiba un tempo mai rapid, transmite IPN.

ALERTA METEO: Saptamana incepe cu o schimbare BRUSCA a vremii! Zonele vizate...

Ploile bat in retragere luni, iar soarele isi va face aparitia, temperaturile ajungand la cele apropiate de normalul perioadei. Potrivit prognozei meteo ANM, temperatura aerului va avea valori in general mai.

Alerta meteo! Vremea se schimba RADICAL! Prima zapada cade mai repede decat ai fi crezut

Meteorologii atrag atentia asupra faptului ca odata cu debutul toamnei, apare si o schimbare semnificativa a vremii la nivel continental. O vasta masa de aer polar, acompaniata de o depresiune viguroasa,.

Un val de ger ARCTIC loveste Romania! Temperaturile vor scadea DRAMATIC!

Iarna vine mai repede anul acesta. Un val de ger polar loveste Europa incepand de vineri. Potrivit severe-weather. eu. , nordul si vestul Europei vor inregistra scaderi ale temperaturilor incepand de vineri,.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: Care sunt categoriile ce profita de noua lege! Tu esti pe lista?

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

HOROSCOP GHINION 2019. Acestea sunt zodiile care vor avea mari probleme. Mai bine nu jucati la Loto

Horoscopul ghinionului iti poate da informatii despre perioadele din viata in care o sa ai diverse necazuri, momente care sunt inerente in viata oricui. Astrologii spun ca, in functie.

Lovitura teribila primita de Liviu Dragnea: O noua filiala trece de partea celor care vor sa il inlature din fruntea partidului

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, a anuntat ca va semna scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta este primul.

HOROSOCP. Zodiile care vor avea un sezon al Balantei de cosmar, pana in noiembrie!

Pe 23 septembrie, Soarele intra in zodia Balantei. Acest fenomen aduce nefericire si suparari pentru trei semne zodiacale. HOROSOCP RAC - Te consumi pentru toate obstacolele si problemele care apar in viata.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Balantei de cosmar, pana in noiembrie!

Pe 23 septembrie, Soarele intra in zodia Balantei. Acest fenomen aduce nefericire si suparari pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te consumi pentru toate obstacolele si problemele care apar in viata.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )