Libnet.ro
UNICEF

06:15

ALERTA la Milano. Metroul a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

România Liberă România Liberă,
ALERTA la Milano. Metroul a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

O statie de metrou din orasul Milano a fost evacuata, luni dupa-amiaza, din cauza unui colet suspect, informeaza publicatia La Stampa. continuă pe România Liberă

Palatul Versailles, evacuat din cauza unui obiect suspect

Palatul Versailles, situat la periferia sud-vestica a Parisului, a fost evacuat, vineri dupa-amiaza, din cauza unui obiect suspect, informeaza presa franceza, citata de Mediafax.

Un avion de pasageri a aterizat de urgenta in nord-estul Chinei din cauza unui incendiu

Un avion de pasageri al companiei nord-coreene Air Koryo, care efectua un zbor pe ruta Phenian-Beijing, a aterizat de urgenta in aceasta dimineata pe aeroportul din Shenyang, in nord-estul Chinei, din cauza unui incendiu, a relatat agentia Xinhua, care il citeaza pe unul dintre pasagerii aflati la bord, transmite Kyodo.

Aterizare de urgenta a unui avion nord-coreean, din cauza unui incendiu

Un avion de pasageri al companiei nord-coreene Air Koryo, care efectua un zbor pe ruta Phenian-Beijing, a aterizat de urgenta pe un aeroport din nord-estul Chinei, dupa ce un incendiu a izbucnit la bord.

A comis o crima pentru echipa Steaua: tanarul care a ucis un barbat din cauza unui meci de fotbal a fost condamnat

Tribunalul Hunedoara a pronuntat sentinta in dosarul barbatului ucis dintr-un pumn intr-un bar din Ciopeia. Agresorul a fost condamnat la inchisoare, dar a declarat apel impotriva sentintei. Potrivit procurorilor, un meci al echipei Steaua Bucuresti a provocat scandalul transformat intr-o tragedie.

Alerta in Franta. Palatul Versailles a fost evacuat de urgenta VIDEO

Palatul Versailles a fost evacuat, vineri, din cauza unui pachet suspect. Stire in curs de actualizare.

Panica in Franta! Palatul Versailles a fost evacuat (FOTO, VIDEO)

Palatul Versailles a fost evacuat potrivit informatiilor postate de mai multi turisti care se afla la fata locului vineri seara. Fortele de ordine blocheaza accesul catre gradina, potrivit unui.

Ironia sortii: Un barbat sinucigas salvat de medici a murit in drum spre spital din cauza conditiei proaste a drumurilor

Un barbat din Botosani care a incercat sa se sinucida a murit dupa ce, din cauza gropilor de pe drumul pe care era transportat, i s-au desprins copcile si a suferit o hemoragie, potrivit bzi. ro. Mai.

Caz incredibil! Un barbat a murit in ambulanta, dupa ce i s-a desfacut operatia din cauza drumurilor proaste

Caz socant in Romania. Un barbat de 39 de ani, care a incercat sa se sinucida, in timp ce mascatii se aflau la usa sa, a murit din cauza gropiilor de pe drum.

Shannen Doherty s-a ras in cap din cauza cancerului!

Shannen Doherty se lupta cu o forma de cancer la san de anul trecut din August, iar dupa numeroase tratamente alternative actrita s-a apucat acum de chimioterapie. Drept urmare, Shannen s-a ras in cap si a documentat procesul dureros printr-o serie de fotografii postate pe contul ei de Instagram.

300 de refugiati au renuntat la un mars simbolic spre UNGARIA din cauza caldurii

Un grup de 300 de migranti, care a pornit vineri pe jos din Belgrad, a renuntat din cauza caldurii la un mars simbolic pana in Ungaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )