Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta de vreme rea: Vijelii si ploi torentiale pana vineri, 24 iulie, ora 10.00

Adevărul Adevărul,
Alerta de vreme rea: Vijelii si ploi torentiale pana vineri, 24 iulie, ora 10.00

Instabilitate atmosferica accentuata in urmatoarele doua zile. Admibnistratia Nationala de MeteorologieANM) a emis miercuri o alerta de vreme rea, valabila din seara zilei de 22 iulie, ora 23. 00, si pana vineri, 24 iulie, ora 10. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO. Cod portocaliu de vreme rea in aproape toata tara

Meteorologii au emis duminica dimineata noi avertizari de vreme rea. Se anunta fenomene extreme in mai multe zone din tara. Este vorba despre extinderea codului portocaliu de ploi si vijelii. Intervalul de valabilitate: duminica, ora 21. 00 - luni, ora 10.

ANM: Ploi torentiale, vijelii si grindina. Avertizare de cod galben si portocaliu in 34 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, doua noi avertizaricod portocaliu si galben de ploi torentiale, vijelii si grindina,pentru 34 de.

Noi avertizari de vreme rea. Vin furtunile - Cum va fi vremea in weekend

Vin noi atentionari de vreme rea. Meteorologii au emis din nou cod galben in zonele de deal si munte, iar ploile si vijeliile vor continua chiar si in weekend, cand ar putea sa se intensifice.

Alerta de vreme severa: Baraganul, sub cod galben de ploi puternice si vijelii

Meteorologii au emis, duminica, trei avertizari cod portocaliu si galben de vreme rea, valabile pana luni seara. Prima si cea mai severa avertizare, de tip portocaliu si galben, vizeaza aproape toata tara, cu exceptia Dobrogei.

ANM: Atentionare nowcasting de furtuna in Bucuresti. Cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de furtuna, pentru Bucuresti. Pana la ora 19:30, in Capitalapot aparea ploi cu caracter torential, care vorcumula 20 - 25 lmp, descarcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )